bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- en sevilmeyen ev işleri2
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- eski nahif sözlük kızları2
- sözlük kızlarının kombinleri20
- aklını yitirmek4
- velvet vs nervio19
- devlet bahçeli5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- manifest grubu3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- bira cips6
- yarın iş olduğu gerçeği3
- kadim kültürler4
- slavko vincic15
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- nervio11
- ispanya20
- laptop5
- gocusuz sözlük4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- aga be şarkılar5
- ilginç rüyalar2
çok kötü bir hastalıktır allah düşmana bile verdirtmesin dedirten hastalıktır. her oturuşunuzda ve her tuvaletten çıkışınızda bu acıyı hissedersiniz ama öyle böyle değil. insanın hayatını zehir eder anlatamam bu hastalık hakkında yazılacak çok daha şey var hemoroid olmadan önce ben de göt var mıydı bilmezdim ama bu hastalık acıyla birlikte sizin de bir götünüzün olduğunu hatırlatıyor insana. en kötüsü ise tuvalletten çıktıktan sonra anüsünüzün kabarması daha sonra içeriye kadar çekilmesi ki üstüne oturduğunuz zaman sadece orayı düşünürsünüz.
edit: bu hemoroid tedavisi için bir sürü yöntem söylüyorlar halk arasında en yaygın olanları; sıcak suyun üstüne oturmak, ekşi ve acı yememek, asitli ve yağlı şeyler yememek gelir. tıppın ise bu konudaki yöntemi ameliyattır ki benim durumum ameliyatlıkmı pek bilemiyorum. açıkçası bu hastalık hakkında daha önce hemoroid olmuş yazarlardan özel mesajla tavsiye bekliyorum neler yapıp yapmama konusunda. çünkü o kadar ki kötü can yakıyor bu hastalık kendimden nefret eder hale geldim. bu hemoroide iyi gelen kremler falan var diyorlardı ne kadar doğru bilemem bunu merak ediyorum ama.
edit: bu hemoroid tedavisi için bir sürü yöntem söylüyorlar halk arasında en yaygın olanları; sıcak suyun üstüne oturmak, ekşi ve acı yememek, asitli ve yağlı şeyler yememek gelir. tıppın ise bu konudaki yöntemi ameliyattır ki benim durumum ameliyatlıkmı pek bilemiyorum. açıkçası bu hastalık hakkında daha önce hemoroid olmuş yazarlardan özel mesajla tavsiye bekliyorum neler yapıp yapmama konusunda. çünkü o kadar ki kötü can yakıyor bu hastalık kendimden nefret eder hale geldim. bu hemoroide iyi gelen kremler falan var diyorlardı ne kadar doğru bilemem bunu merak ediyorum ama.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar