aslan burcu erkeği

bir kova burcu kadini olarak, hic anlasamayacagim erkegin ta kendisidir. neden mi,
bir bu burca sahip erkekler tembel ve uykucudur, uykularindan vazgecebilirler sizin icin tabi coook seviyorsa, yoksa hic umrunda bile olmazsiniz. delirmemek mumkun olmaz. olmasin bu da olmasin dedigim en kotu ozelligi ise surekli kendinden bahsedip durmasi, hayatindan, gotunden kilindan ondan bundan akliniza gelebilcek bir suru sacma salak ne hikaye varsa kulaginiz kanayana kadar anlatir. bos konusur cogu zamn, he bi anda mantikli bisey soylediginin farkina varinca onu evirir cevirir 90 kere yine soyler sanar kendini bir deha... halbuki halbuki siz kova kadini bu cocuga o an oyle bir acirsiniz ki bu kadar mi bos olunabilir diye.
diger bir ozelligi de acayip alingan, hassas, takintili oluslari. konusurken bildigin seciceksin kelimelerini ki alinmasin bebe. tabi ben bunu yapiyormuydun? tabiki de hayir, otur agla yani yapcak hicbirseyim yok. buyude gel dioruz biz buna.
aslinda kendilerine olan bu guvensizliklerinin eseri ya bunlar, haberlerinde degil...

onun disinda, ailesine etrafina sevdigine cici bici gercekten adam gibi deger veren insanlardir. ahlaklilardir bu cok onemli.
lan opusmeyi bile beceri saniyor neyse neyse.