bugün

beşiktaş

gençlerinin hırsıyla dolu dizgin ilerleyen takımımdır. dün maçı izlerken şunu anladım ki biz artık kanser olmadan maç izleyebileceğiz. çünkü adamların dün alt tarafı 2 tane pozisyonu var. şimdi diyeceksiniz ki alt tarafı elazığ lan ama beşiktaş'ın en büyük kanseri buydu zaten. elazığlar, kasımpaşalar, rizeler bilmem neler bizden puan çalarken yarıştan kopuyorduk. karabük ve elazığ maçlarında gördük ki artık anadolu takımlarını bayılta bayılta çözüyoruz. görev adamı tecrübeli adamlarla gençlerin hırsı birleşince resmen koparıyoruz maçı. hatta en önemlisi 90+2'de bile 3-0 öndeyken takımın hala karşı yarı sahada top oynaması bile inancın bir göstergesi. oğuzhan, erkan kaş gibi adamlar da sonradan girerek bir şeyleri değiştirebilecek olgunluğa ulaşırsa gerçekten şampiyonluk hayal değil. hatta devre arası çok fazla takviye yapmadan takımın düzenini bile bozmamak lazım. sivok mu sakatlandı ersan oynasın yerine transfer olmasın, fernandes mi sakatlandı oğuzhan oynasın sürekli. ben inanıyorum ki çok iyi biryerde bitireceğiz bu sene ve seneye bu 18-20 yaşında ki gençler '' biz burdayız'' diyecek olgunluğa tamamen ulaşacaklar. transfer yapmadan önce '' ulan burda erkan'da var iyi oynuyor'' ya da '' lan bu adamı alsak necip var transfer yapmasak mı'' diye düşünecek teknik yönetim.
© copyright 2005 - 2026