bugün

turkiye de universiteden yeni mezun olma trajedisi

okurken birazcik kafasini calistirmis olan kisinin pek de trajedi yasamayacagi durumdur. tabii bu kafa calistirma farkli sekilde anlasilabilir. essekler gibi calisip okulu zamaninda bitirmek ama sadece bitirmek de anlasilabilir ya da hafiften yayarak okulu oldukca gec bitirmek de. tabii bu yayma, kahvede king oynamak, internet cafede multiplayer takilmak, elemanlarla parkta/bahcede efes icmek degildir. bunlari da kapsar ancak bunlarin yaninda kendini gelistirmeye yardimci aktiviteleri de.

sayet okurken okulu bitirme ve biran once is bulma derdinden cok okulu nasil(hangi donanimla) bitirecegini dusunen, hafiften ulke durumuna bakip nelerin populer oldugundan cok nelere ihtiyac duyuldugu ile ilgilenen ve ona gore esnek davranabilen ve de onune cikan firsatlari iyi degerlendiren kisiler pek de bosluga dusmezler. hele de biraz giriskense ve de eziklik degil de kendine guven hisseediyorsa birkac ay kafa dinlemenin ardindan gayet guzel firsatlar yaratabilirler kendilerine.

trajediymis, boslukmus, issizlikmis, boyle seylere ragbet etmeyiniz. kafasi calisan adam(sahtekarliga degil tabii ki) gayet de guzel o diplomanin ve aldigi unvanin hakkini verir, degerini bilir.
güncel Önemli Başlıklar