bugün seçim olsa

halkımızın, tecavüze ne kadar düşkün olduğunu ortaya koyan anketin sonuçları şöyle maalesef.

HABERTÜRK için halkın nabzını tutan Konsensus, 81 ilde vatandaşlara "Bu pazar bir genel seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusunu yöneltti. Vatandaşların yüzde 53.7'si "AK Parti" yanıtını verirken, yüzde 23.8'i "CHP" dedi.

Haziran ayına göre oy oranını yüzde 2.1 puan artıran AK Parti, yüzde 3 oy kaybeden CHP'ye tam 30 puanlık fark attı KONSENSUS Araştırma ve Danışmanlık Şirketi'nin HABERTÜRK için yaptığı "Türkiye Gündemi Araştırması Eylül 2012 Suriye'de iç Savaş PKK Terörü" başlıklı araştırmasının sonuçları belli oldu. 24 Ağustos 6 Eylül tarihleri arasında 81 ilin hem kentsel, hem de kırsal kesiminden seçmen nüfusunu temsil etme yeteneğine sahip 18 yaş üstü 749'u erkek, 751'i kadın toplam 1500 kişiyle telefon anketi yöntemiyle görüşen Konsensus, halkın nabzını tuttu.

işte sonucu en çok merak edilen soru: "Bu pazar bir genel milletvekilliği seçimi olsa sandıktan nasıl bir sonuç çıkacak?" Konsensus'un araştırmasında, kararsız oylar dağıtıldıktan sonra haziran ayında yapılan ankete göre oy oranını 2.1 puan artıran AK Parti, yüzde 53.7 ile zirvedeki yerini korudu. Oyları 3 puan düşen CHP ise yüzde 23.8 ile ikinci sırada yer aldı. Binde 4'lük bir artış yaşayan MHP de yüzde 13.1 ile üçüncü sıradaki yerini korudu.

Bu sonuçlar doğru ise bu partiye oy verenler her türlü kepazeliğe ve rezilliğe müstehaktır.