bugün
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi12
- tom barrack3
- dünyanın en ünlü kişisi3
- pazar günü evde oturan insan3
- ultraslan lideri sebahattin şirin'in gözaltına alı4
- şarkılarım dağlara2
- türk islam sentezi zırvaları2
- dinsiz milliyetçilik4
- heybeliada ruhban okulu2
- bir fenerbahçeli ile tartışmak2
- ikinci abdülhamid4
- sadece akçomarların gördüğü büyük oyun2
- durmazlar çetesi3
- galatasaray ın yine başını alması3
- futbol24
- gocunun freddy travması6
- okan buruk5
- cansever16
- a9 tv3
- çocuğa tecavüz eden adamın kurşuna dizilmesi5
- 09 ağustos 2026 istanbul da sağanak ve rüzgar uyar3
- dem parti3
- pazar kahvaltı klasikleriniz6
- victor osimhen8
- ayşen gruda4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- özgür özel4
- düşün ki o bunu okuyor5
- kışlık domates konservesi yapmak5
- kaplanın sırtında2
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması5
- adnan oktar vs fethullah gülen3
- pkk lılara af çıkması4
- spor yapmak2
- anın görüntüsü10
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- namuslu filmi3
- çinliler4
- aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı3
- almanya11
- okanınçükü2
- naif insanlar4
- çirkef galatasaray5
- pocoyo daki pato'nun çok yakışıklı olması3
- enflasyon hedefinin tutmaması4
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- galatasaray14
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- dünyanın 10 da birinin solak olması5
bir telefon için çok pahalıdır. özellikle 64 gb versiyonu.
az önce can sıkıntısından turkcell mağazasına bakıyordum, ne göreyim amk, 2.600 lira. dedim bu turkcell kazıkçıdır, hepsiburada.com a baktım 200 liraya yakın daha az 2.400 civarında. yine fazla amk. teknoloji bu kadar gelişmişken ve yayılmışken halen daha bu kadar pahalı ürünlerin var olması şahsen her user'ı rahatsız etmeli, etmeyenin götünden şüphe ederim. samsung'un s3 üde aynı bok şimdi fanboylar pırtıklanmasın, onun da 64 gb versiyonu çıkacak. zaten bir iphone tasarım vakası vardı samsung'un, şimdide fiyatlarını taklit ediyor ibne. bu telefonların bu kadar pahalı olmasında benim dengesiz ülkemin de şüphesiz büyük bir payı vardır.
lan hatta şunu da ekleyeyim, 2 ay önce sony xperia u aldım. dün faturasına gözüm ilişti. telefon 800 lira mağazalarda. faturada 637 yazıyor gerisi eklemeler hep. 120 lira civarında kdv mi olur amk!!!!brbr devlet denilen şey bireyleri rahat ettirmek için de yok mu? sonra bi de niye gelişemiyoruz diye sorarlar. her şey pahalı anasını ...
yok olm az daha sinirlenirsem hayatın amacını sorgulayacam, o zamanda konu çok sapar hiç gereği yok.
az önce can sıkıntısından turkcell mağazasına bakıyordum, ne göreyim amk, 2.600 lira. dedim bu turkcell kazıkçıdır, hepsiburada.com a baktım 200 liraya yakın daha az 2.400 civarında. yine fazla amk. teknoloji bu kadar gelişmişken ve yayılmışken halen daha bu kadar pahalı ürünlerin var olması şahsen her user'ı rahatsız etmeli, etmeyenin götünden şüphe ederim. samsung'un s3 üde aynı bok şimdi fanboylar pırtıklanmasın, onun da 64 gb versiyonu çıkacak. zaten bir iphone tasarım vakası vardı samsung'un, şimdide fiyatlarını taklit ediyor ibne. bu telefonların bu kadar pahalı olmasında benim dengesiz ülkemin de şüphesiz büyük bir payı vardır.
lan hatta şunu da ekleyeyim, 2 ay önce sony xperia u aldım. dün faturasına gözüm ilişti. telefon 800 lira mağazalarda. faturada 637 yazıyor gerisi eklemeler hep. 120 lira civarında kdv mi olur amk!!!!brbr devlet denilen şey bireyleri rahat ettirmek için de yok mu? sonra bi de niye gelişemiyoruz diye sorarlar. her şey pahalı anasını ...
yok olm az daha sinirlenirsem hayatın amacını sorgulayacam, o zamanda konu çok sapar hiç gereği yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar