bugün

gladio

iliklerine kadar amerika demektir. cia demektir, mossad demektir. türkiye'de ise kontrgerilladır.
gladio'yu türkiye'ye sokan süleyman demirel'dir. kontrgerilla'nın temellerini atanlar arasında da alparslan türkeş vardır.
1 numaralı tetikçisi abdullah çatlı'dır. çatlı ve ekibi, mit-cia paralelinde kontregerilla adına hizmet etmiştir. çatlı, 90'lı yıllara kadar kahramanca hizmet vermiş, 90'lı yıllardan sonra mafya ve derin devlet yapılanması içinde yer almıştır. 90'lı yıllarda ülkeyi yöneten emniyet kanadının önemli isimlerinin nüfuzuna girerek uyuşturucu ve ticaretle uğraşmıştır. reis'tir.
kontrgerilla'nın bir diğer uzantısı jitem'dir.
yeşil kod adlı mahmut yıldırım'dır..
ahmet cem ersever'dir..
bu isimlerin liderliğindeki jitem ; pkk'lı veya vatandaş ayırt etmeden doğuda büyük katliamlar yapmışlardır. evet, derin devletin çocuklarıdır bunlar. vatanları için hizmet vermiş, pkk'yı o yıllarda bitirmiştir. vatanperverdirler..
ama özellikle yeşil ; birçok suikastte (devlet adamı,yazar) sanık olarak görülmüş, hakkında tutuklama kararı çıkarılmış, yakalanmış, serbest bırakılmış, kaçırılmıştır. konuşmaması için hakkındaki davalar düşürülmüştür, ve hala saklanmaktadır. saklanılmaktadır...
ahmet cem ersever, dönen bu oyunları görmüş, konuşmak istemiş, ama yeşil tarafından öldürülmüştür..
özellikle mit ve emniyet kanadında 90'lı yıllarda kontrgerilla çok etkili olmuş, birçok emniyet ve mit görevlisi kontrgerilla adına çalışmıştır.
kontrgerilla'nın bilinen resmi adı özel harp dairesi'dir..
özel harp dairesi'ne başkanlık eden birçok isim vardır ve en çok bilineni ergenekon davası kapsamında tutuklanan ibrahim şahin'dir.
ibrahim şahin'in özel harekat ekibi, kontrgerilla adına doğuda birçok katliam gerçekleştirmiş, bu katliamlar ayhan çarkın'ın ağzından bir bir itiraf edilmiştir.
gladio'nun türkiye'de ki birinci adamı kimdir, bu konu hakkında hala bir bilgi yok..
fakat ortada rivayetler dönmekte...
veli küçük gibi...

her anlamda türkiye'de ki ayağı karışıktır, bilinmezlerle doludur. asla da bilinemeyecektir...