bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- cinsel taciz4
- iran'dan israil'e tehdit3
- yalnızlık4
- x men2
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- chp'nin hali ne olacak33
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- twilight2
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- 5 ayda 84.114 suriyeli'nin ülkesine dönmesi2
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük4
- koca bulmak5
- kimseye borç vermeyen insan11
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- en sevdiğiniz müzik türü10
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- m r e r e c t o20
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- konya2
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- ilgi manyağı olmak5
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- sedat pekmez24
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- diamond bosphoruss denen yazar22
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- zayıflamanın en güzel yanı5
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- 2026 yazı2
- veda2
- ankara nın en berbat semti4
- gocu27
- paranoid şizofreni2
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
"ama bak galatasaray gol attıktan sonra sevinçten havalara fırladı, maç sonunda da böyle böyle yapt" diye eleştirilen türkiye'nin en büyük teknik direktörü.
direktörümsülerin kim olduğunu bütün ülke gayet iyi görüyor... neyse o başka mesele şimdi...
bir kere adam lig tv'ye yaptığı ilk açıklamada "şimdi haber aldım, gaziantep'te olaylar olmuş" dedi. birincisi bu adam neden yalan söylesin. bakın dikkatinizi çekerim; fatih terim'den bahsediyoruz, ki ne kadar milliyetçi olduğunu sanırım bilmeyen yoktur.
bu adam maç esnasında kalkıp "ya bu taraftar pkk'ya küfür ediyor, neden ediyor acaba" diye mi düşünecek... ya da elinde ipad ile twitter'da haberleri mi takip edecek... ya siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz kardeşim.
bazıları da diyor ki "şov yapıyor" ulan gerizekalı embesil bu adamın şov yapmaya ne ihtiyacı olsun. bu adam bir ülkede spor adamlığı konusunda en tepede, sen taşak mı geçiyorsun ne yapıyorsun... bu adam niye şov yapma gereği duysun. egoları yüksektir, sinirlidir, gergindir, atarlıdır giderlidir ama kalkıp yavşak değildir.
hadi diyelim şov yaptı! hadi diyelim yalan söyledi ve maç sırasında haberi vardı... verdiği toplumsal mesaja ne diyeceksin? ulan gerizekalılar fatih terim'in dün söylediği şeyleri medya önünde götü yiyipte kaç kişi söyleyebildi...
samimi söylüyorum artık iğreniyorum bazı güruhtan. isim veya grup vermiyorum ama artık iyice sıkıldım bu iğrenç yaratıklardan... ulan arshil, siktir git ne işin var, ne uğraşıyorsun, memlekette embesil bir değil iki değil diyorum bazen kendime... ama olmuyor amına koyim.
direktörümsülerin kim olduğunu bütün ülke gayet iyi görüyor... neyse o başka mesele şimdi...
bir kere adam lig tv'ye yaptığı ilk açıklamada "şimdi haber aldım, gaziantep'te olaylar olmuş" dedi. birincisi bu adam neden yalan söylesin. bakın dikkatinizi çekerim; fatih terim'den bahsediyoruz, ki ne kadar milliyetçi olduğunu sanırım bilmeyen yoktur.
bu adam maç esnasında kalkıp "ya bu taraftar pkk'ya küfür ediyor, neden ediyor acaba" diye mi düşünecek... ya da elinde ipad ile twitter'da haberleri mi takip edecek... ya siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz kardeşim.
bazıları da diyor ki "şov yapıyor" ulan gerizekalı embesil bu adamın şov yapmaya ne ihtiyacı olsun. bu adam bir ülkede spor adamlığı konusunda en tepede, sen taşak mı geçiyorsun ne yapıyorsun... bu adam niye şov yapma gereği duysun. egoları yüksektir, sinirlidir, gergindir, atarlıdır giderlidir ama kalkıp yavşak değildir.
hadi diyelim şov yaptı! hadi diyelim yalan söyledi ve maç sırasında haberi vardı... verdiği toplumsal mesaja ne diyeceksin? ulan gerizekalılar fatih terim'in dün söylediği şeyleri medya önünde götü yiyipte kaç kişi söyleyebildi...
samimi söylüyorum artık iğreniyorum bazı güruhtan. isim veya grup vermiyorum ama artık iyice sıkıldım bu iğrenç yaratıklardan... ulan arshil, siktir git ne işin var, ne uğraşıyorsun, memlekette embesil bir değil iki değil diyorum bazen kendime... ama olmuyor amına koyim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar