bugün
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri18
- insan olmaya ceyrek kala15
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek37
- arkadaşlar döner mi yesem schnitzel mi9
- sevgiliyle aynı iş yerinde çalışmak8
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi13
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması5
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak12
- kira sözleşmesinde'e devlet dönemi5
- dindarların çoğunun fakir olması15
- tuğberk imamoğlu gemisinin denizde kaza yapması4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz22
- vatanseverliği askerlik yapmaya indirgemek3
- meyveli soda içen erkek2
- yandaş basını okumak7
- sözlük açsanız ismi ne olurdu11
- mavi3
- herkes işiyle ilgili bir bilgi versin3
- sude sendromu10
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- ismet gürbüz6
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez5
- truenun 2157 gündür cevap aradığı soru2
- kız kıza sevişmek4
- 2027 hedefleri2
- yagmurcu6
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- devlet aklı2
- kadıköy de kara gece3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- benicio del toro2
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- adana demirspor3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- erecto don don bey3
- silver ile evlenecek erkek52
- kürt kızlarının güzel olması5
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2
- rams parkta kara gece2
- maun2
- en sevdiğiniz ayı3
- kızları en güzel olan şehir13
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
konservatuardaki özel öğrenci statüsünü artık taşımamaktadır, zira okulda göründüğü bile yoktur. ancak doğal bir yetenek olduğu reddedilemez. aynı zamanda hoşsohbet ve kafa bir insandır.
sesine gelince: kafa sesi dediğimiz sesi çok güçlü ve temiz bir şekilde çıkartmaktadır. zaten mikrofonla söylemektedir ki hiçbir opera sanatçısı mikrofon kullanmaz. nerdeyse sürekli hasta gezmesi ve kendine iyi bakmamasıyla geleceğini tehlikeye atmaktadır.
her şeye rağmen iyi bi müzisyendir. nota bilmez etmez ama çok çabuk ezberleyen bir kulağı vardır. bu adamla beraber doğaçlama yapmak çok zevklidir. son karşılaştığımızda yeni albüm için stüdyoya giriceğini söylemişti ne kadar doğrudur bilemem.
edit: kendisiyle iki gün önce karşılaştım bilkentte. albüm kaydını bitirdiğini ve sadece masteringin kaldığını söledi. bu arada tehlikeli bahar havasına rağmen kendisini hasta görmemek beni sevindirdi. sesinin kaç oktav olduğu muabbetini yaptık haliyle. 4-5 arası bişeyi kesin olarak söleyebilirim size, zira albüm kayıtlarında 4 oktav gibi bi registerda gezinmektedir sesi sölediği şarkılarda. ama canlı olarak daha fazlasını gözümün önünde yapmıştır o yüzden yuvarlayıp 5 diyelim. bu konuda aynen şöle demiştir. "fazıl'ın eli ayağına dolandı yaw o akşam beni tanıtırken, ağzından 7 die çıktı ben sahne arkasında sıçtık dedim içimden. sora da can dündar yazınca iyiden iyiye sıçtık. fazıl'ı yalancı çıkarmamaya çalışıyorum ama bi allahın kulu da kalkıp 7 oktav ses olmaz diyemedi ya en komik kısmı o."
sempatik tavrından hiçbişi kaybetmemiş, piyasa onu bozmamış bunlar çok güzel şeyler. bir de ilk albümünün kayıtlarıyla ilgili bişi söledi. ekşide çok feci şekilde eleştiriliyomuş kayıtlar kötü vs die. internetten indiren anlayamaz,albümün içinde onların benim demo kayıtlarım olduğu yazıyo dedi. cidden de demo kaydıdır bilirim, stüdyoya parçaları kaydetmek için girmedi bile. demoları verdi ve 2 parça yamulmuyorsam bilkentteki konserden canlı kayıttır.
kendisi hakkındaki son gelişmeler bunlar. bi gelişme olursa ana haber merkezimize bağlanacağız.
sesine gelince: kafa sesi dediğimiz sesi çok güçlü ve temiz bir şekilde çıkartmaktadır. zaten mikrofonla söylemektedir ki hiçbir opera sanatçısı mikrofon kullanmaz. nerdeyse sürekli hasta gezmesi ve kendine iyi bakmamasıyla geleceğini tehlikeye atmaktadır.
her şeye rağmen iyi bi müzisyendir. nota bilmez etmez ama çok çabuk ezberleyen bir kulağı vardır. bu adamla beraber doğaçlama yapmak çok zevklidir. son karşılaştığımızda yeni albüm için stüdyoya giriceğini söylemişti ne kadar doğrudur bilemem.
edit: kendisiyle iki gün önce karşılaştım bilkentte. albüm kaydını bitirdiğini ve sadece masteringin kaldığını söledi. bu arada tehlikeli bahar havasına rağmen kendisini hasta görmemek beni sevindirdi. sesinin kaç oktav olduğu muabbetini yaptık haliyle. 4-5 arası bişeyi kesin olarak söleyebilirim size, zira albüm kayıtlarında 4 oktav gibi bi registerda gezinmektedir sesi sölediği şarkılarda. ama canlı olarak daha fazlasını gözümün önünde yapmıştır o yüzden yuvarlayıp 5 diyelim. bu konuda aynen şöle demiştir. "fazıl'ın eli ayağına dolandı yaw o akşam beni tanıtırken, ağzından 7 die çıktı ben sahne arkasında sıçtık dedim içimden. sora da can dündar yazınca iyiden iyiye sıçtık. fazıl'ı yalancı çıkarmamaya çalışıyorum ama bi allahın kulu da kalkıp 7 oktav ses olmaz diyemedi ya en komik kısmı o."
sempatik tavrından hiçbişi kaybetmemiş, piyasa onu bozmamış bunlar çok güzel şeyler. bir de ilk albümünün kayıtlarıyla ilgili bişi söledi. ekşide çok feci şekilde eleştiriliyomuş kayıtlar kötü vs die. internetten indiren anlayamaz,albümün içinde onların benim demo kayıtlarım olduğu yazıyo dedi. cidden de demo kaydıdır bilirim, stüdyoya parçaları kaydetmek için girmedi bile. demoları verdi ve 2 parça yamulmuyorsam bilkentteki konserden canlı kayıttır.
kendisi hakkındaki son gelişmeler bunlar. bi gelişme olursa ana haber merkezimize bağlanacağız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar