bugün

abdulkerim kirca

vatanı için teröristlerle kahramanca çarpışmış gazi albaydır! *
burada hakkında atıp tutan, vatanı için mermi yemiş bir subayı boş beleş konuşmalarla karalamaya çalışan üstelik bunu şuan hayatta olmayan biri üzerine yapan insanların varlığı mide bulandırmıştır.

1998 yılında kurban bayramında herkes ailesi ile bayramını kutlarken o bu vatan için antalya-serik dağlarında pkk ile çarpışıp beline aldığı bir kurşun yarası ile felç olmuştur. eski bir pkk itirafçısı olan ve şuan hayatta olmayan abdülkadir aygan denen köpeğin kimliğine bürünmüş 1 tane ajanın lafı ile bu vatan evladını karalayanlar şerefsizdir! madem hayatta olmayan birine her türlü hakareti etmeyi kendinize hak biliyorsunuz bende size hakaret etmekte özgürüm.

abdülkerim kırca sivaslı bir alevidir! ordu içerisindeki ışık evleri yapılanması tarafından onların istediği şekilde biri olmadığı için fişlenmiştir! zamanında ona yapamadıklarını, vatan için gazi olduktan sonra yapmak isteyenler, onu hapisle cezalandırmak isteyenler zaten oyun olan bir operasyona dahil etmek istemişlerdir. hakkındaki itirafların sonucunda olacakları bildiği için bunu gururuna yedirememiş ve şerefiyle intihar etmiştir!

terörle mücadele edenler katil ise! onlara katil diyenler katillerin uşağıdır! f tipi yapılanmanın adamıdır!