bugün

fm 2005

bugün itibariyle "daha da oynamam" dediğim oyun. çeşitli kariyerlerle beş altı yıl oynayıp yenisini açıyordum ama buraya kadar.

zamanında kulüp takımına teknik direktör oluştururken bir yandan da ingiltere milli takımına teknik direktör oluşturdum. diğer teknik direktörler yavaş yavaş değişip dururken milli takım teknik direktörü hep kaldı. katıldığım iki dünya kupasını da konfederasyon kupalarını da kazandım. avrupa şampiyonası'nda yarı final gördüm. altyapı millilerde turnuva başarım olmasa da o takımlardan a milliye oyuncu çıkardım ve oyuncular sayemde avrupa'nın büyük kulüplerine gittiler. hem başarılı hem de idialisttim.

derken 2012'ye geldik, avurpa şampiyonası'na. takım daha hazırlık kampı ve ilk maçta sakatlıklardan dökülürken grubu 9 puanla geçtim. yarı finalde 3'ü kaleci 15 oyunculuk bir kadroyla sahaya çıktım ve finalde sürpriz şampiyon olacak danimarka'ya son dakika golüyle yenildim.

turnuvanın bitiminden 2 gün sonra kovulduğum haberini okudum. neymiş, avrupa şampiyonası performansı çok kötüymüş takımın. soktuğumun ülkesine 2 tane dünya kupası kazandırdım lan!