bugün

fatih terim

kendisinin gsdeki ikinci dönemini hayal meyal hatırlayan ergenler tarafından gece gece eleştiri yağmuruna tutulan grandedir. bu sezon yapılan hiç bir transfer öyle rastege önünen geleni aldı diye açıklanamaz. sağ kanatta ihtiyaç vardı hamiti aldık. sol kanata ihtiyaç vardı amrabatı aldık. ilk 11e forvet lazımdı burak yılmazı aldık. elmanderi yedekleyecek adam lazımdı umut bulutu aldık. son olarak da elimizde 3 stoper kaldığı için danyi aldık. şimdi bunlar neresi önüne geleni almak?
geçen sene tonla oyuncu aldındı doğru ancak bir önceki senenin takımı bir hatırlayın isterseniz? yada siktir edin hatırlamayın o kadroyu amk. o kadronun baştan aşağı yenilenmesi lazımdı gereğini yaptı. hayır utanmadan sıkılmadan bala göte transferlerin hepsi tuttu demiş ya. 10 tane yeni adam alınmış ve 10u da kadroya oturmuş adam bunu bala göte diye açıklıyor senin ben amına koyayım siktir git sütünü iç yat buralar ağır gelir bu saatte sana.
şu anda takımın tek eksiği selçuğu partneridir melo istendi ancak şimdilik olmadı gibi görünüyor. onun yerine de sağlam bir adam alındı mıydı hem ligin hem şlnin amına koruzz imparatorun önderliğinde.

kimsenin faydalanamadığı enginden faydalanmak kimsenin istemediği melodan çok önemli katkı almak semihi emreyi kazanmak hatta ve hatta aydın yılmazdan bile katkı almak bal değildir oğlum. buna adam ynetimi denir takım ruhu oluşturmak denir. önceki senelerde sakat arkadaşının yüzünde bakmayan bir takımken bu sene gol sevinçlerini hakeme itiralarını takım halinde paylaaşn bir takım olduk. kimin sayesinde bu?