bugün
- dünya39
- sözlüğün en güzel kadını17
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- amerika birleşik devletleri29
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli12
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları8
- 80 bin entry girecek kadar işsiz olmak10
- israil10
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- yahudilere hınç besleyip cinnet geçirmek7
- en medeni ortadoğulular6
- pis hissettiren şeyler3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- norveç9
- sözlük kızları nerede sorunsalı6
- mustafa kemal atatürk10
- taş gibi kalçası olan kadın8
- ali şekeroğlu2
- evanjelist9
- öğrencilerin bu ne işimize yarayacak sorusu3
- telegram5
- türk rock grupları8
- fransa6
- ismail yüksek4
- hewal ebo12
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- ahmet cem ersever2
- sosyal medya ve internetin ardında deccal var3
- sözlükte yeni yeni bıdıkların ortaya çıkması4
- isveç5
- yazılımcıların flört edememesi8
- cuma akşam evde kalan yazarlar5
- ali tarakcı hakkında soruşturma başlatılması2
- kırk yaş üstünü sözlükten göndermek3
- simko314
- balgam atar gibi konuşmak3
- avrupa5
- george washington2
- orospu çocuğu abdullah öcalan7
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- akaretler3
- almanya4
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- 25 eylül 2026 macaristan ukrayna maçı3
- dikili bir ağacının olmaması6
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- şuan dinlediğin şarkı4
laftan sözden anlamayan, saygısız, toplum içinde nasıl davranacağından bihaber, bir apartman dairesinin en üst katında oturupta bütün apartmanın azına sıçabilecek kapasiteye sahip, yapma dediğini inadına yapan, insanlık dışı bir ırkmış bunlar diyerek ve genelleyerek entry'me başlamak istiyorum.
burdan alacağım 'ıyyyyy, iğrenç' oylamaların hiçbiri inanki sikimde değil sayın kürt ve kürt dostu sözlükdaşım.
vatana millete zarardır bunlar, topluma zarardır, atmosfere zarardır herşeye zarardır. şu an üst kat dairede oturupta beni hayattan soğutma sebebidir. ulan dinle şarkını, ister kürtçe dinle ister arapça dinle ister ibranice dinle tamam dinlede be amına koduğumun evladı hergün sabahın köründe, gecenin olmadık vakitlerinde kulağımıza kulağımıza sokma aptal saptal şarkılarını.
arabanı düzgün çek diyoruz ailenin araçtan sorumlu üyesine. ama yok illa gelip 3 arabalık yere tek başına girecek haliyle bizde göt gibi ortada kalıcaz. yapma etme bak biz dışarda kalıyoruz park edemiyoruz düzgün çek diye 50 defa söyledik inanırmısın. ama yok sik gibi koyacak o arabayı oraya bizide meletecek dışarda. sabrediyorum sabrediyorum ama nereye kadar. ne laftan anlamaz öküzlersiniz ya.
dünyanın en ücra köşesine kürdistan dediğiniz sikimsonik hayallerle dolu ülkenizi kurup siktiriniz gidiniz artık yeter.
burdan alacağım 'ıyyyyy, iğrenç' oylamaların hiçbiri inanki sikimde değil sayın kürt ve kürt dostu sözlükdaşım.
vatana millete zarardır bunlar, topluma zarardır, atmosfere zarardır herşeye zarardır. şu an üst kat dairede oturupta beni hayattan soğutma sebebidir. ulan dinle şarkını, ister kürtçe dinle ister arapça dinle ister ibranice dinle tamam dinlede be amına koduğumun evladı hergün sabahın köründe, gecenin olmadık vakitlerinde kulağımıza kulağımıza sokma aptal saptal şarkılarını.
arabanı düzgün çek diyoruz ailenin araçtan sorumlu üyesine. ama yok illa gelip 3 arabalık yere tek başına girecek haliyle bizde göt gibi ortada kalıcaz. yapma etme bak biz dışarda kalıyoruz park edemiyoruz düzgün çek diye 50 defa söyledik inanırmısın. ama yok sik gibi koyacak o arabayı oraya bizide meletecek dışarda. sabrediyorum sabrediyorum ama nereye kadar. ne laftan anlamaz öküzlersiniz ya.
dünyanın en ücra köşesine kürdistan dediğiniz sikimsonik hayallerle dolu ülkenizi kurup siktiriniz gidiniz artık yeter.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar