bugün

galatasaray

abel76'nın, hakkında bilmeden konuşanlara corroyu taktim ettiği kulüp.

yurdum insanı oksijen fakiri değerli sözlük yazarları kardeşlerim. zaten sike sürelecek zeka yok; var olan zekayla da araştırmayan, sorgulamayan, öğrenmeyen, düşünmeyen güruh o kadar çok ki biz burada 40 saat 3800 kelime yazı yazsak ne fayda...

ulan türkiye gol kralını alıyoruz yine gak guk. hamit altıntop gibi bir adamı alıyoruz yine gak guk... ağlarını deldiğimizden beri gak gukları bitmedi bir türlü...

kimsenin yüzüne bakmadığı alper potuk'a bile bu kulüp 3.5 milyon euro + futbolcu verdiği halde eskişehirspor 5 milyon'dan aşağı kuruş inmedi siz taşak mı geçiyorsunuz yoksa taşaklarınızla beyniniz yer mi değiştirdi?

bu kulübün taraftarı bir tane transfer görmeden 40 bin kombine sattı, 40 bin! siz hiç 40 bin kombine gördünüz mü? ve dahasını söyleyeyim; şuan kombineler karaborsa! bakın bilet değil, kombineler karaborsa! siz hiç avrupa kulüpleri haricinde bir kulübün kombinesinin karaborsaya düştüğünü gördünüz mü?

kulübede türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörü! yanında analizciler! 2 tane antrenör, 1 kaleci antrenörü v.s. siz bu teknik heyetin maç içerisinde topsuz alanlardaki futbolcuları izleyen sisteme sahip olduğunu biliyor musunuz?

başkan ne dedi geldiği gün? "ben futboldan, basketboldan anlamam, ben iyi bir yöneticiyim, şirket yönetmekten anlarım, şirketin nasıl kalkınacağını bilirim, galatasaray'da da branşların başına tamamen o konuda profesyonel, üst düzey insanlarla çalışacağım" dedi ve yaptı, yapıyor!

bilmemek ayıp değil ama bilmediğini bile bile götten uydurma hikayeler yazmaya devam ederseniz şamaroğlanına dönersiniz. ha siz, şamaroğlanına dönmekten memlunsanız biz de sizi o hale sokmaktan keyif alırız ama bazen sıkılıyoruz be.
© copyright 2005 - 2026