bugün

the elder scrolls v skyrim

oyunu bir hışmile bitirip tekrar oynamak için mod işine girdiğim mükemmel oyun. yapacak hiç göreviniz yok mu? ayı-kurt kesmekten bıktınız mı? halktan gereken saygıyı göremiyor musunuz? bakın hele;

deus mons şatom:
görsel

şato içinde görevlendirdiğim bir düzine şövalye, kütüphane görevlisi, hizmetkarlar, aşçı ve rahip ile kendimi hasan sabbah gibi hissediyorum. tüm evlerimdeki zımbırtıları şatoya taşıdım. yine de silahhanede yer kaldı. yüzlerce kitap ve binlerce mücevher taşıdım. şu anda istesem tamriel'i satın alabilirim. ya da almam, acından ölsün ibnetorlar.

efsanevi dwarf uçan gemim asteria:
görsel

geminin dizaynına hayran kaldım. morrowind oyuncuları gemiyi hatırlayacaktır. tam bir saltanat içerisindeyim. ellemeyin beni, amacımdan saptım iyice. kendi evini kendin geliştir modu varmış. dur bakalım neler çıkacak daha.

ayrıca bu mod uygulaması da oldukça kolay. yeni oyuna başlamaya gerek bile kalmıyor. zaten 51 seviye one&two handed-archer-assasin karakteri bitirmeye kıyamıyorum. üzerimde deadric zırh taşımama rağmen bir tilki gibi sessizce ilerleyebiliyorum. çoğu mağarada düşmanlarım beni farketmeden azı dişlerinin dibine deadric oku sokup sessiz sedasız görevi bitiren bir kahramanım var. boş vakitlerinde kitap okuyup okla şahin avlıyorum o derece.

o değil de skyrim böyle aşkın ıstırabını abi. şu mükemmel oyunumu paylaşabileceğim kimse kalmamış etrafımda. nasıl asosyal ettiyse beni sözlüğe de gelip skyrim'den bahsettiriyor.