bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- kötü biri olduğunu bilmek4
- deli olduğunun farkına varmak6
- acıkmamak için öneriler5
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- true denilen yazar10
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- arkadaşlar nasılsınız6
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- diyanetin abd'deki villaları8
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- iç sesin sürekli konuşması3
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ışınlanma2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- adalet duygusu2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- gammazlar çetesi18
- gecenin şarkısı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- cilgincapkin221
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- cibali sahil3
- otobüs muavini3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- iyi geceler arkadaşlar2
- parası olduğu halde işe giden insan2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- ölümü merak edip ölmek2
- giden gider2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- en iyi türkçe klip3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- can sıkıntısından kendine sarmak2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- sarı yeleli aslan trump8
- clydeless bonnie7
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
akıllı adam abi, kim ne derse desin. bakmayın millete bok attığıma sırf ben beceremediğimden ve genel de çaylak olarak sözlük içinde dolaştığımdan yapamıyorum yoksa helal olsun bak bu şekilde olanlar çatır çatır da becerıyor;
ara /msj kanki son w kapa
iskandinav
dokuzuncu nesil yazar
(online)
1 2
genel
son iyi oylanan entryleri
son kötü oylanan entryleri
yazar bu entry'sinde coşmuş
en beğenilen entryleri
anlaşılmamış entryleri
geçen haftanın dikkat çeken entryleri
sevdiği eserleri
son girdiği entryler
1. yaran facebook iletileri/#15739838
2. yaran facebook iletileri/#15739749
3. ben bu yazıyı sana yazdım/#15739726
4. sözlük yazarlarının itirafları/#15739715
şu an çaylağım, ve saat 00 25, adamın 5 dakika içinde yazdığı 4 entrye baktım da, düşün, tasarla ve bu kadar eksiksiz yaz, hem de saat tam 00.00 da!!!! gerçekten inanılmaz. gerçekten büyük bir zeka ürünü!! şimdi ben köylü kurnazı tabirini kullandığım da da sorun oluyor.
e be köylü kızı, e be köylü kızı, yapmayın demiyor muyum bunları? demiyor muyum ki ucuz hesaplar peşinde koşmayın be canlarım? gerek yok bunlara! yok ama okusun yaa insanlar, okunmak güzel, takip edilmek güzel, ego değişik bir olgu!
tabi haklısınız millet madem öyle aha olay böyle. o zaman siz yazın ben de size yazayım. bu da ödeyeceğiniz bedel olsun olmaz mı?
polemik yarattık diye gene ceza yemeyiz umarım. gerçi polemik bunun neresinde ise? benim ödediğim bedel de bu işte, siz 00.00 da entry kasarsınız, -4 tane en çok okunan ama sözlük yazarları da dahil hiçbir insan evladına yaramayacak olan başlığa. ben ise sizi ifşa eder cezanızı keserim, moderasyon da çaylak eder bana ceza keser.
gün itibari ile 88 çaylaklığım bittiğinde ise 90 günümü bu sözlüğün demir parmaklıklarında çaylak olarak geçirmiş olacağım. bu hemen hemen 3 ay eder. yani beyler yanlış anlamayın da (bkz: sizin yazarlığınız kadar benim çaylaklığım var):)
ara /msj kanki son w kapa
iskandinav
dokuzuncu nesil yazar
(online)
1 2
genel
son iyi oylanan entryleri
son kötü oylanan entryleri
yazar bu entry'sinde coşmuş
en beğenilen entryleri
anlaşılmamış entryleri
geçen haftanın dikkat çeken entryleri
sevdiği eserleri
son girdiği entryler
1. yaran facebook iletileri/#15739838
2. yaran facebook iletileri/#15739749
3. ben bu yazıyı sana yazdım/#15739726
4. sözlük yazarlarının itirafları/#15739715
şu an çaylağım, ve saat 00 25, adamın 5 dakika içinde yazdığı 4 entrye baktım da, düşün, tasarla ve bu kadar eksiksiz yaz, hem de saat tam 00.00 da!!!! gerçekten inanılmaz. gerçekten büyük bir zeka ürünü!! şimdi ben köylü kurnazı tabirini kullandığım da da sorun oluyor.
e be köylü kızı, e be köylü kızı, yapmayın demiyor muyum bunları? demiyor muyum ki ucuz hesaplar peşinde koşmayın be canlarım? gerek yok bunlara! yok ama okusun yaa insanlar, okunmak güzel, takip edilmek güzel, ego değişik bir olgu!
tabi haklısınız millet madem öyle aha olay böyle. o zaman siz yazın ben de size yazayım. bu da ödeyeceğiniz bedel olsun olmaz mı?
polemik yarattık diye gene ceza yemeyiz umarım. gerçi polemik bunun neresinde ise? benim ödediğim bedel de bu işte, siz 00.00 da entry kasarsınız, -4 tane en çok okunan ama sözlük yazarları da dahil hiçbir insan evladına yaramayacak olan başlığa. ben ise sizi ifşa eder cezanızı keserim, moderasyon da çaylak eder bana ceza keser.
gün itibari ile 88 çaylaklığım bittiğinde ise 90 günümü bu sözlüğün demir parmaklıklarında çaylak olarak geçirmiş olacağım. bu hemen hemen 3 ay eder. yani beyler yanlış anlamayın da (bkz: sizin yazarlığınız kadar benim çaylaklığım var):)
güncel Önemli Başlıklar