bugün

evekitap com

http://www.evekitap.com/ adresinden ulaşabileceğiniz site. reklam ve tanıtım açısından çok güzel bir sistem izlediklerini düşünüyorum. son derece ucuz maliyetle çok iyi reklam yapıyorlar. ekşi'de görmüştüm ilk başta. sol framede başlığının yanında 120 sayısını görünce bu ne lan dedim ve baktım. iyi ki de bakmışım. böylesi kampanyaları oldum olası severim zaten. 2 taraf da kazançlı çıkıyor. daha sonra siteyi takip etmeye başladım. üye oldum falan. sağolsunlar her gün mail adresime güzel kampanyaları geliyor ve siteyi sürekli takip ediyorum.

az kitap olması dezavantaj gibi görünse de bünyesinde bulunan kitaplar kesinlikle dandik değil. yazıldıklarında son derece ilgi çeken,geniş kitlelerce ilgi çekmeyenleri de belli kesimler tarafından tapılasıca sevilen kitaplar.az ama öz anlayışları çok hoş bana kalırsa.

sitelerinin tasarımını da çok beğendiğimi söylemeliyim. burada da kendi yapılarına uygun bir tasarımı seçmişler. site son derece enerjik(iyi bir anlamda, sürekli sağdan soldan reklam falan fırlama durumu yok yani). seçenek ve butonlar da az ama öz, yormayacak şekilde, sade ve kullanışlı.

her gün yeni bir kampanyaları oluyor zaten. en son olarak da http://www.evekitap.com/b...apta-hediye-kitap-soleni/ linkinde görülebilecek olan hediye kitap şöleni'ni yapmışlar. detaylı bilgiler yukarıdaki linklerden temin edilebilir.

son olarak da herkesin 1.lik ödülünü istediği bu yarışmada, 2. lik ödülünü çok istediğimi belirtmek istiyorum.

çekiliş sonrası edit: 2.lik ödülünü geçtim yedek bile çıkmadı. kafam girsin