bankalardan nefret etmek

Gerçekçi sebeplere dayanmaz.
Ben de maaşımı bankadan alıyorum. Tüm faturalarım otomatikman ödeniyor. Biraz garantici olduğumdan tüm sigortalarım ödeniyor. Bireysel emekliliğim ödeniyor. Bwen bunları yaparken ne kuyruğa giriyorum ne de ilave bir para ödüyorum. Kiram her ay otomatikman ödeniyor. Aidatımı ben manuel olarak sadece tutar bilgisi girerek ödeyebiliyorum. Kiracımla kira için yüzgöz olmama gerek kalmıyor.
sıkıştığım zaman kredi çekiyorum. Elimde para varsa mevduata yatırıyorum. Kredi kartı borcumun tümünü ödediğim için (ayağı yorgana göre uzatmak) ekstra bir faizle karşılaşmıyorum. Kart ücretim de normal kartlardan daha yüksek. Bilerek ödüyorum. Çünkü tuttuğum takıma (Fenerbahçe) gidiyor bir kısmı.

Ters durumlar olmuyor mu, oluyor tabi. Hiçbirimiz herkesin her istediğini onların istedikleri şekilde yapmıyoruz nitekim.

Hal böyleyken, her istediğim oluyorken, ben pek çok işlem için minimum güç harcıyorken nefret etmek için bir sebebim yok.

Kimse kusura bakmasın ama, oraları da ticarethane. kimseye kara kaşı kara gözü için yardımcı olmazlar. Amme hizmeti yapmıyorlar neticede.

Bonuslarını kullanın ama, kart ücreti gelince burun kıvırın. O zaman eşek gibi çalışın maaş isteyince patronunuz burun kıvırsın.