bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı71
- kiraz cicegi kolonyasi22
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- gece gece bamya yenir mi5
- okan buruk9
- recep tayyip erdoğan14
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak13
- galatahahahahahaha7
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı3
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- hala açılacak başlık bulunması5
- dm yazarlığı8
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- bakarız diyen erkek18
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı14
- uğurcan çakır4
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması4
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- tacettin libosoglu3
- dereden altın bulmak5
- cübbeli ahmet hoca9
- gta 78
- sinek yanımda hiç hareket etmeden duruyor2
- ruhi çenet10
- arkadaşlar ben gudubet miyim3
- galatasaray'ın lizbon'a kaybetme sebebi2
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması3
- sırlar denizi5
- tancredi2
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- okan buruk istifa2
- iyi geceler7
- fransız devrimi3
- avrupa fatihahahahaha3
- arkadaşlar lütfen uyur musunuz3
- getirin ordan türk hakemleri gesem şov yapcak2
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez4
- clemence baptista2
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- çine neden bir şey olmuyor4
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
nr81b isimli dizüstü modelini kullanmakta olduğum marka. ama ne gariptir kendi sitesinde sürücüleri yoktur hadi onu geçtim model tanıtımı bile yoktur. bu modeli tercih etmemin sebebi ise compal üretimi olmasıdır. compal nblb2 = exper nr81b diyebiliriz hatta deriz.
içindeki samsung marka sabit diskin bad sector oluşturmasından dolayı 2 kere servise gitti ama ondada servis yeni sabit disk taktı hatta ikinci seferde taktıkları sabit disk toshiba marka 100 gb daha fazla kapasiteli bir diskti.
nr81b modeli bir süre sonra birden satıştanda kendi web sitelerindende çekildi çünkü gerçekten rakiplerine göre çok uygun bir fiyata satılıyordu. yani şöyle diyeyim alet bana 2010 yılının eylül ayında 1350 tl gibi bir fiyata gelmişti ve i7 / ati hd560 / full hd led ekran gibi özelliklere sahipti. özetle o dönemde bırak full hd led ekranı i7 işlemcili dizüstü bilgisayarların en ucuzu 2000 lira civarıydı.
ama şu da var makina exper üretimi olsa almazdım ama compal üretimi olunca hemen aldım. çekindiğim ısı sıkıntısı vardı o konuda da sorun yaşamadım.
yine ara sıra uygun fiyata dizüstü modelleri çıkartıyorlar ama sanırım bu sefer kendi üretimleri.
içindeki samsung marka sabit diskin bad sector oluşturmasından dolayı 2 kere servise gitti ama ondada servis yeni sabit disk taktı hatta ikinci seferde taktıkları sabit disk toshiba marka 100 gb daha fazla kapasiteli bir diskti.
nr81b modeli bir süre sonra birden satıştanda kendi web sitelerindende çekildi çünkü gerçekten rakiplerine göre çok uygun bir fiyata satılıyordu. yani şöyle diyeyim alet bana 2010 yılının eylül ayında 1350 tl gibi bir fiyata gelmişti ve i7 / ati hd560 / full hd led ekran gibi özelliklere sahipti. özetle o dönemde bırak full hd led ekranı i7 işlemcili dizüstü bilgisayarların en ucuzu 2000 lira civarıydı.
ama şu da var makina exper üretimi olsa almazdım ama compal üretimi olunca hemen aldım. çekindiğim ısı sıkıntısı vardı o konuda da sorun yaşamadım.
yine ara sıra uygun fiyata dizüstü modelleri çıkartıyorlar ama sanırım bu sefer kendi üretimleri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar