bugün
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın8
- milli takıma isim koyalım kampanyası9
- yazarların en sevdiği meyve5
- nolcak bu ulkenin hali3
- lahmacunu elle yiyen kız3
- baba denince akla gelenler4
- insanlara güvenin azalması3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi3
- peki yazan kıza espri yapmaya devam etmek3
- asosyal olmanın sebepleri3
- zincir marketlere kısıtlama çağrısı4
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı5
- milli takımın gruptan 3 çıkması senaryosu4
- seni hayata bağlayan şey10
- türk kızlarına yürüyen turistin dayak yemesi6
- başına belayı satın almak2
- kimseyle tanışamamak8
- 5 litrelik suyla sınava giren öğrenci5
- fazla açıklama yapan insan2
- anne ve babayı çocukları önünde vuran maganda3
- bir insana sonradan öğretilebilecek en zor şey3
- hiç götü öpülmemiş kız siniri2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- okulda felsefe dersinin kaldırılması7
- kanyon starbucks2
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri3
- 26 haziran 2026 türkiye'nin abd'ye döşeyeceği boru2
- yuzırların süper güçleri11
- enteresan beddualar9
- güzellik merkezi2
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- telegram vs whatsapp4
- türkiye a milli futbol takımı14
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- dövmesi olan yazarlar6
- ankara mı istanbul mu9
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- bugün ne yaptın2
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- erkeklerin akılsızlıkları9
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- berberlere zam gelmesi7
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
insanların öss ye bir ay çalışarak girebileceği bölümdür. üstelik hatırı sayılır bir üniversitede. ama bu bölümden çıkması girmesinden çok ama çok zordur. kendimde uludağ üniversitesinde veteriner fakültesi öğrencisiyim. yani numaram kimliğim falan var. 3. seneme geçiyorum ama hala 1. sınıftayım. bunun açıklamasını da şöyle yapabilirim. bu bölümde herhangi bir bölüm dersini geçebilmeniz için bir günlük çalışma yetmez(vizede bile. quizlerde belki). zeka olarak fena durumda değilim. etrafımdakiler de aynını söyler. ama zekayla iş bitmiyor çalışmak gerek. e ben söyledim ya öss ye 1 aylık çalışmayla aslında 1 ayda değil de inanmazsınız diye 1 ay diyorum orası ayrı. her neyse 1 aylık çalışmayla kazandım bu bölümü. dolayısıyla çalışkan bir insan değilim. çalışmayı sevmem. e arkadaşım benim gibi çalışmayan bir adamı bu kadar zor bölüme neden alırsın. ben nereden bileyim sürekli çalışma gerektirecek bir bölüm olduğunu. tamam söyleniyordu zor diye ama matematikte zordu o zamanlar geçiyordum ama. ne bileyim bu kadar zor olduğunu. hayır hata sistemde galiba. benim gibi sorumsuz tembel bir adamı bu bölüme almamalısın ki ne benim yerime bölümün hakkını verecek bir adamın önünü kesiyim ne de ben hayattan soğuyayım. öbür bölümleri bilmem tabi hiçbirinde okumadım ama baktığım zaman dışarıdan gördüğümü aktarayım. adamlar ne derse gidiyor adam gibi ne sınava 1 hafta öncesinden çalışmaya başlıyor. ama geçiyorlar arkadaş 1 2 ders kalıyor ama geçiyor yani. arkadaşım kısacası eğer bu bölüme gitmeyi düşünüyorsan önce kendini bir tart. ben zekiyim deme geçerim bir şekilde şu ana kadar bir şekilde geldim deme. düşün kendine sor her gün sabah 8 akşam 4 derse gidebilir misin?(biliyorum lisede zaten öyle ama üniversite farklı) bir vize olduğunda 3 4 gün sıkı bir çalışma yapabilir misin? final geldiğinde 1 hafta boyunca(bu 1 hafta biz de okul yok final tatili. her üniversitede bu böyle değil. okul varsa 2 haftaya çıkar bu.) gece gündüz demeden çalışabilir misin? şimdi bu soruları sordun kendine cevabın evetse gel kardeşim okulu bitirirsin AA ile de bitirirsin hatta bu senin becerine kalmış.
şunu söyleyeyim bir de. zor olan dersler falan değil. çalışırsan eğer başaramayacağın şey yok ki zaten. bana göre zor olan çalışmak çalışmak çalışmak!
şunu da belirtmekte yarar var. ben derslere gitmiyorum. sürekli devamsızlıktan kalıyorum. belki derslere gitsem her şey daha güzel olacak ama... her neyse bu yorumu derslere hiç gitmeyen biri yazdı ona göre değerlendirme de bulunun. ciddiye alıp almayacağınıza öyle karar verin
şunu söyleyeyim bir de. zor olan dersler falan değil. çalışırsan eğer başaramayacağın şey yok ki zaten. bana göre zor olan çalışmak çalışmak çalışmak!
şunu da belirtmekte yarar var. ben derslere gitmiyorum. sürekli devamsızlıktan kalıyorum. belki derslere gitsem her şey daha güzel olacak ama... her neyse bu yorumu derslere hiç gitmeyen biri yazdı ona göre değerlendirme de bulunun. ciddiye alıp almayacağınıza öyle karar verin
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar