bugün
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- nickten isim tahmini yapmak10
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- büyük filmlerden büyük replikler3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- haramidere de haramilik yapmak5
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- guinness birası3
- full metal jacket vs the thin red line2
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- sinem dedetaş11
- yürüyen bok4
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- kilolu olmak5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- kedin mi var derdin var4
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- sözlüğü doğru kullanmak2
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- zall adlı yazar4
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- muşlettin amca2
- her gün tuvalete çıkmak2
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- oral süspansiyon3
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- amerikaya taşınmak2
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- batıl inançlar6
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- allah 1 metin 2 rte 33
- renault 9 broadway12
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- erdogan'a suikast timi itirafı8
saç dökülmesine karşı en etkili şampuan. ve tekrar piyasada inanamıyorum lan. bu büyük haberi buradan verip, kadın, erkek, bütün saçı dökülenlerin müjdecisi olmak istiyorum. affınıza sığınarak, komple birinci tekil şahıs konuşup foruma çeviricem burayı ama sevinçten yerimde duramıyorum lan napayım.
bilmiyorsanız da normal. çünkü saç dökülmesine değil, kepeğe karşı etkili şampuan olarak, sıfır reklamla, sadece eczanelerde satılıyordu eskiden. ama saç dökülmesine karşı etkisi inanılmaz. yeni saç çıkarmıyor ama mevcut saçları sertleştiriyor ve güçlendiriyor. yani gözle görülmeyenler dahil mevcut tüyleri desek daha doğru. çünkü ben başlarda yüzüme de sürüyordum, burnumun ucunda bile tüy çıkardı abi o kadar diyorum. Kulaklarımın içinde de çıkardı, sakallarım bile sertleşti. o yüzden dikkatli kullanmak, sadece saça sürmek gerekiyor. çevremde saçı dökülen kadın, erkek kime tavsiye ettiysem aynı sonucu verdi: saç dökülmesini anında durduruyor.
son 3 yıldır kullanıyordum. geçen yıl yeterince satmadığı için üretimi durdurularak piyasadan çekilmişti de, belki 50 tane eczane dolaşıp ancak 10 kutuluk bir stok yapabilmiştim. Stoğumun son kutusunun yarısındayken ve nette umutsuzca zinco ararken, üretici firma Berko ilaç'ın sitesinde yeni ambalajlı fotoğrafını gördüm. aradım sordum:
ürün sınırlı bir üretimle tekrar piyasada. bu fırsatı kaçırmayın diye haber vermek istedim çünkü üretim sınırlı miktarda yapılmış ve bir süre daha yapılmayabilirmiş. haber vermemin, iyilik yapmak dışındaki bir diğer amacı da, siz de gidin alın, ürün satsın ki üretimi devam etsin. ben de zincosuz kalmayayım*.
bilmiyorsanız da normal. çünkü saç dökülmesine değil, kepeğe karşı etkili şampuan olarak, sıfır reklamla, sadece eczanelerde satılıyordu eskiden. ama saç dökülmesine karşı etkisi inanılmaz. yeni saç çıkarmıyor ama mevcut saçları sertleştiriyor ve güçlendiriyor. yani gözle görülmeyenler dahil mevcut tüyleri desek daha doğru. çünkü ben başlarda yüzüme de sürüyordum, burnumun ucunda bile tüy çıkardı abi o kadar diyorum. Kulaklarımın içinde de çıkardı, sakallarım bile sertleşti. o yüzden dikkatli kullanmak, sadece saça sürmek gerekiyor. çevremde saçı dökülen kadın, erkek kime tavsiye ettiysem aynı sonucu verdi: saç dökülmesini anında durduruyor.
son 3 yıldır kullanıyordum. geçen yıl yeterince satmadığı için üretimi durdurularak piyasadan çekilmişti de, belki 50 tane eczane dolaşıp ancak 10 kutuluk bir stok yapabilmiştim. Stoğumun son kutusunun yarısındayken ve nette umutsuzca zinco ararken, üretici firma Berko ilaç'ın sitesinde yeni ambalajlı fotoğrafını gördüm. aradım sordum:
ürün sınırlı bir üretimle tekrar piyasada. bu fırsatı kaçırmayın diye haber vermek istedim çünkü üretim sınırlı miktarda yapılmış ve bir süre daha yapılmayabilirmiş. haber vermemin, iyilik yapmak dışındaki bir diğer amacı da, siz de gidin alın, ürün satsın ki üretimi devam etsin. ben de zincosuz kalmayayım*.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar