bugün

pakraduniler

iyice irdelenmesi gereken konu.

pkk'nın eylemlerine başlamasıyla birlikte ermeni terör örgütü asala'nın eylemlerinin bıçak gibi kesilmesi,

pkk'nın yöneticilerinin büyük bölümünün ermeni asıllı olması,
http://www.frmtr.com/gene...091-pkk-li-ermeniler.html

pkk'nın yayın organlarında gizliden gizliye ermenicilik yapılması,
bu konuda anf adlı sitenin yayınları önemli veriler içermektedir. özellikle sözde soykırım konusunda pkklılar kraldan fazla kralcılık yapmaktadır ki bu da düşünen birini daha derin araştırmalar yapma gerekliliğine sürüklemektedir.

kurulacak bir kürt devletinin bölgede asla bağımsız kalamayacağı gerçeğini terör örgütü yöneticileri bile dile getirmekte iken görülen amacın arkasında başka amaçlar yattığı farkedilmektedir.

israil'in tarihte kendilerine en büyük iyilikleri yapmış millet olan türklere ihanet ederek ırak'ta ve türkiye'de bir kürdistan kurulması için pek çok farklı alanda faaliyet göstermesi.

pkk'nın devlet kurmak istediği coğrafyanın siyonistlerin vaad edilmiş topraklar dedikleri sınırlar içerisinde bulunması.
neredeyse bütün dünyayı yöneten yahudilerin israil'in topraklarının kendisine yetmediğinin farkında olması. toprağı kendisine yetmeyen ülkeler savaş çıkartırlar.

israil'in bu coğrafyayı ermenilere bırakmayacak kadar güçlü ve ileri stratejileri olan bir devlet olması.

bütün bunları bir çerçevede değerlendirdiğimizde işin arkasında siyonist-emperyalist oyunların yattığı farkedilecektir. ermenilerle sürekli dirsek teması içinde bulunan pkk'nın kürtler adına faaliyet göstermediği açık seçik ortada iken bölgede ermenistan adlı zayıf ve hasta devletin topraklarını büyütmesi de kimsenin işine gelmeyecektir. siyonizmin her fırsatta dile getirdiği vaad edilmiş toprakların sınırlarının nil'den fırat'a kadar olması oynanan oyunun arkasında başka ve güçlü aktörlerin olduğunu göstermektedir.
güncel Önemli Başlıklar