bugün
- bana gel film izleriz diyen erkek10
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor3
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- netanyahu'dan trump'ın gazze planına ret2
- simko317
- ipek erdem2
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- açlık krizi nasıl bastırılır6
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi15
- öldükten sonra hiçbir şey olmama inancı3
- sarapci koala7
- hewal ebo9
- ismeti kandırmaları2
- günlük tutan erkek13
- kosova da başbakana yumurta atılması2
- ümit özdağ6
- tatlı yemenin feminen bir aktivite olması2
- samsunspor3
- insan sevmemek3
- 9 ağustos 2026 arsenal dortmund maçı2
- hababam sınıfının uyanması2
- hesaplama2
- günde iki paket sigara içmek3
- her haltı yapıp mağdur edebiyatı yapmak3
- 36 yaş3
- sudekiray5
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- tai lung16
- futbol24
- kamos5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
- cansever16
- akşam çayı2
- kemalizmin yıkılması4
- 12 eylül 19912
- sözlüğün bok olduğu gerçeği3
- can sıkıntısı2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
- türk ırkçısı4
- recep ivedik'in çocuklara kötü örnek olması2
- sur da sırtından vuruldu bordo bereli seçkin çil2
- şarkılarım dağlara4
- heybeliada ruhban okulu4
- okan buruk6
- ingiliz ajanları2
- tom barrack4
- türkiye halkı3
- ergen milliyetçiliği2
- milliyetçilik2
sırf tayyip karsiti diye sevilmesine, büytülmesine anlam veremediğim kanaldır. evet hükümet karşıtıdır ama aynı zamanda 24 saat aynı haberi verme yeteneğine sahip olup diğer kanalllari kendisi gibi boş vakti olmadıgı için eleştirebilen bir kanaldır. şöyle birseyler daha var.
kanaltürk muhabiri mitingde 6-7 yaşlarında bir çocuga mikrofon uzatir :
-niye burdasin ?
-tayyip'i sevmiyorum
-niye sevmiyorsun ?
-diinciii (gülüşmeler..babası tarafından laik değil desene oglum..laik değil desene diye dürtülür. anlasıldıgı üzere babası tarafından iyi eğitilmiş bir çocuktur)
çoğu kişi bu tip konuşmalardan zevk alıyor. 6 yaşındaki çocuk ne de güzel tayyibe ders verdi...ama kimse 6 yaşındaki çocuk ne bilsin tayyip kim dinci ne demek laiklik ne demek diye sormuyor. demek ki demokrasi , çocuk psikolojisi gibi kavramlar, çocukları alet etmeye utanmıyor musun? tarzı suçlamalar kişisel görüşlere, çıkarlara göre değişebiliyormuş.
diğer bir olayımız ise tayyip erdoğan'ın almanya gezisinde protesto edilmesi haberiyle ilgili.
Geçen aylarda gittiği almanyada çeşitli şirketlere parasını kaptıran gurbetçilerin protestosuna maruz kalan tayyip erdoğan bu ziyaretinde de aynı kişi tarafından protesto edilmiş.. buraya kadar sorun yok. peki nerede sorun var? haberi seslendiren şöyle diyor : üzerinde türk bayrağı ve atatürk resmi olan tişörtler giyen gurbetçiler erdoğan'ı protesto etti..tamam buraya kadar da sorun yok..nerde bu sorun ?
tişörtün üzerinde türk bayrağı ve erdoğan'ın resmi var atatürk'ün değil !
ben oturduğum yerden erdoğan'ın kafasını net olarak görebilirken kanaltürk neden atatürk'ün resmi diyor?
-ben habere haber demem içinde atatürk adı geçmedikçe.
kanaltürk muhabiri mitingde 6-7 yaşlarında bir çocuga mikrofon uzatir :
-niye burdasin ?
-tayyip'i sevmiyorum
-niye sevmiyorsun ?
-diinciii (gülüşmeler..babası tarafından laik değil desene oglum..laik değil desene diye dürtülür. anlasıldıgı üzere babası tarafından iyi eğitilmiş bir çocuktur)
çoğu kişi bu tip konuşmalardan zevk alıyor. 6 yaşındaki çocuk ne de güzel tayyibe ders verdi...ama kimse 6 yaşındaki çocuk ne bilsin tayyip kim dinci ne demek laiklik ne demek diye sormuyor. demek ki demokrasi , çocuk psikolojisi gibi kavramlar, çocukları alet etmeye utanmıyor musun? tarzı suçlamalar kişisel görüşlere, çıkarlara göre değişebiliyormuş.
diğer bir olayımız ise tayyip erdoğan'ın almanya gezisinde protesto edilmesi haberiyle ilgili.
Geçen aylarda gittiği almanyada çeşitli şirketlere parasını kaptıran gurbetçilerin protestosuna maruz kalan tayyip erdoğan bu ziyaretinde de aynı kişi tarafından protesto edilmiş.. buraya kadar sorun yok. peki nerede sorun var? haberi seslendiren şöyle diyor : üzerinde türk bayrağı ve atatürk resmi olan tişörtler giyen gurbetçiler erdoğan'ı protesto etti..tamam buraya kadar da sorun yok..nerde bu sorun ?
tişörtün üzerinde türk bayrağı ve erdoğan'ın resmi var atatürk'ün değil !
ben oturduğum yerden erdoğan'ın kafasını net olarak görebilirken kanaltürk neden atatürk'ün resmi diyor?
-ben habere haber demem içinde atatürk adı geçmedikçe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar