bugün

ben bu yazıyı kendime yazdım

olum, şu saat oldu hala çalışmadın analitiğe!
hadi integral biliyordun, diferansiyelin güzel geçti.ama sen hiç ikiden sonra sıçrayan çekirge gördün mü, duydun mu!?
bu neyin rahatlığı anlayamadım ki!
herkes ''sana güveniyorum, halledersin sen.'' diyor diye kendini onları yanıltmak zorunda hissetmen sence de saçma değil mi?
ne zaman vazgeçeceksin öğretmeni sevmediğin derse çalışmama huyundan?!tamam, paso ispat, paso teorem olabilir.adam her ders elindeki yirmiye yakın saman kağıdını yüzünü sınıfa dönmeden yazıp gidiyor olabilir.kendisine soru sorulduğunda soru soran kişinin yüzüne bakmıyor da olabilir, saniyesi saniyesine 3 saat dolmadan dersi ölse bitirmiyor da olabilir.ayrıca hiç bir halt bilmeyip, her şeyi satırı satırına elindeki yıllanmış saman kağıtlarından geçirip, ardından analitik düşünme yeteneğinden dem vuruyor da olabilir, sen ezberden nefret ediyorken adam paso ezber soruyor da olabilir.bu zamana kadar adamın dersinden alınan maksimum not 60 da olabilir, nasıl bir ortalama hesabıysa en yüksek not cb de olabilir.olabilir yani.
şu yazdıklarımı bir okudum da haklısın lan niye çalışacaksın, dd için mi!?kalsın.otur iki ölçme değerlendirme istatistik neyim bak.
o değil, yine sinirlendim.analitik düşünme becerisi cart curt deyip de papağan gibi neden ezber yaptırırsın ki!?edebiyat mı okuyorum ben!adı üstünde lan analitik geometri!analitik ölçme becerimi ölçsene benim!problem neyim sorsana!uzayda bir p noktasının allah belasını versin, dik izdüşümü de zerre umrumda değil!e ve e' düzlemlerini de çakışık kabul etmiyorum!hayatımda gördüğüm en gereksiz derssin analitik geometri 2! cebire kurban ol emi!topolojinin de tırnağı bile olamazsın!düzlem üzerindeki sıfır başlangıç noktalı bilmem ne de sana ..! *