bugün

uludağ sözlük fakyü dergisi sayı bir sütyen

aslında hiç beceremedim tek elle sütyen açmayı. bu yüzden de hep uyandı sevdiceğim sabaha karşı girişimlerimde. sabah ereksiyonu bu durdurabilir misin ki? işte bu yüzden hep bahaneler uydurdum gülyüzlüme.

nasıl rahat ediyorsun şu sütyenle, çıkarsana yatarken,rahat rahat ohhh mis. dedi ki, rahat edemiyorum ben öyle, ama senin için katlanırım yine de...

beş gün öncesi...

kızılay' ın bu kadar kalabalık olduğunu ilk kez farkediyordum. o anda da daha önce kızılay' a hiç yalnız gelmediğimi fark ediyorum ve ilk kez kaldırımdaki çizgilere basmadan yürümeye çalışıyordum.

yalnızdım, yanımda sevdiceğim olmadığından başka şeylere odaklanabilirdim. o gittiğinden beri ilk kez dışarı çıkıyordum aslında. abazalık ile mutsuzluk arasında gelgitlerim seyrekleşmiş yerini daha fazla abazalık almaya başlamıştı.

nihayet uzun zaman sonra baktığım kadınlarda onun yüzünü değil, meme, kalça, kumral, sarışın esmer görmeye başlamıştım. artık zaman onunla diğer kadınları karşılaştırma zamanıydı.

ellerim cebimde sakarya' dan yukarı yürürken yol üzerinde bir yerde çay içmek istedim. soğuk ayaza rağmen dışarda oturup sigaramı da yaktım. kadınların en kötü huylarından birisidir, yanında başka bir kadın yoksa bir erkeğe bakmazlar. yalnızdım, onun için kendime hiç şans vermedim.

benim olmayan şeyler hep canımı sıkmıştır. güzel bir araba, güzel bir ev, güzel bir kadın; ulaşamadığımsa asla güzel değildir ve bakmaya da gerek yoktur. bu yüzden, masanın üzerindeki desenleri inceledim. işte o anda, yanıma gelen kızın sütyenle yatmayı seven kız olduğunu öğreneceğim aklımdan bile geçmemişti.

-ateşinizi alabilir miyim?
biraz zor ama yapabilirsen neden olmasın dedim içimden. sadece çakmağı uzattım. o kadar umutsuzdum ki buyur bile demedim.
-teşekkür ederim.
eyvallah dercesine bir odunlukla başımı salladım.

sonra olaylar gelişti işte. sütyenle yatmayı sevdiğini falan öğrendim. dedim ''kızım bu elimi rahatsız ediyor. meme ellemeden uyuyamam ben''. o da ''yerim lan elini, senden kıymetli mi'' dedi çıkardı attı siyah sütyenini.

''ama bir şartım var'' dedi. ''buyur'' dedim. ''en az sütyenim kadar iyi sar memelerimi''. daha iyi sardım... uyuduk.

edit: imla, dilbilgisi, noktalama falan.

teşekkürler (bkz: akilluslu).
güncel Önemli Başlıklar