bugün

beşiktaş

yeni yönetimiyle yeni bir oluşuma, yapılanmaya gitmesi gereken takım. bu sezondan kimsenin bi beklentisi kalmamışken, bir an evvel ciddi kararlar alınıp ciddi planlamalar yapılmalıdır. hele bi playofflar bitsin de yaz gelsin de euro2012 geçsin de diye düşünülürse bir sikim olmaz bu takımdan yine. fikret orman önderliğinde günü kurtarmaya değil geleceği garantilemeye yönelik adımlar atması gerekiyor bu takımın artık. hoca değişikliği ve sorumsuz oyuncuların temizliği kaçınılmaz artık. yüksek ücret alan sözde yıldızlarla, sikine eserse oynayan, sikine eserse kart görüp atılan futbolcularla devam edilmesi intihar olacaktır. yine sikine eserse gençlere şans veren esmezse en basit maçta bile as kadroyla sahaya çıkan hocayla devam etmek intihar olacaktır. yürek lazım ruh lazım ayakları da yapmamak lazım, düşük bütçeyle futbol mesleğini ciddiyetle icra eden futbolcularla dirençli bir takım kurulabilir. ayağı düzgün, tecrübeli futbolcular lazım bu takıma. ben quaresma'dan bahsetmiyorum, gel gelelim holosko'dan da bahsetmiyorum. avrupa'da düşük ücretlere oynayan bi ton topçu var bu şekilde. işin ciddiyetinde olan, sorumluluk sahibi ve az hatayla oynayan futbolculardan bahsediyorum. hilbert'ten bahsediyorum. cernat'tan, gekas'tan bahsediyorum. bu tür futbolcular var, rahatlıkla da alınabilir. bu tarz bi yapılanmaya gidilmesi şarttır. 3-4 milyon euro yıllık ücrete oynayan yıldızlardansa 1 milyon'a oynayan sağlam ama yıldız olamayan futbolcular alınmalıdır. carvalhal'den tayfur'dan bi yarar gelmez bu takıma. mustafa denizli lazımdır. lucescu tarzı nokta transferler yapan bi hoca lazımdır. bize sidnei'i değil de zago'yu getirin. bize quaresma'yı simao'yu değil de kaan dobra'yı giunti'yi getirin. faydalı oyuncular, istikrarlı oyuncular alın şu takıma.

beşiktaş'ın forması zirveye oynar. şampiyonluklar önemli değil ama şu seyirciye futbol oynayan bi takım seyrettirin artık. sezonun sonlarına gelmişken, avrupada ligde bi ton maça çıkmışken hala daha defanstan top çıkaramayan şu takımı izlettirmeyin bize.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026