bugün
- yazarların özlü sözleri9
- günlerin artık kısalıyor olması5
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- pandela'yı ahıra bağlamak2
- pandela'nın babası2
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- seksting5
- insan sevdiği adama şans verir5
- yerel tohum fidesi satmak cezayla yasaklanmış2
- atatürk heykellerinin gereksizliği2
- ölüm5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- sma dilencileri2
- deniz göktaş11
- solaris2
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi6
- fala inanan insan zekası2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı10
- almanya da türk saldırganın katliamı2
- 2026 dünya kupası38
- anın görüntüsü26
- özgürlük ve disiplin paradoksu2
- en son ne aldınız2
- ercüment çözer2
- true ile sevişmek2
- aylık 327 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ismet arif karasu2
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- futbol32
- 29 haziran 2025 dilek güngör tweeti2
- günün şiiri9
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- almanya paraguay maçını kim kazansın3
- pandela11
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- japonya11
- sosyoloji okuyan erkek4
- brezilya6
- dünya13
- en son ne yediniz6
- 10 parmağında 10 marifet olan azize5
- haletiruhiyemin müşevveş olması3
ciddi zararlar etmesi sebebiyle önce ana siemens'den ayrılan, daha sonra zararların büyümesi, üretim maliyetlerinin yüksekliği, ürünlerin yeteri kadar tutulmaması ve hatta şirket içinde döndüğü iddia edilen bazı "dolandırıcılık" iddialarıyla beraber iflasa kadar gitmiş alman cep telefonu şirketi.
şirket binlerce çalışanını ve mühendisini, tecrübesini amerikan motorola gibi büyük firmalara kaptırmadan önce benq adlı ufak, tatlı ve lcd üzerine gitmekte olan bir firma ile anlaşma sağlayarak, tüm entelektüel ve üretim haklarıyla beraber benq'nun baskınlığına girdi. siemens, varolan zararlar sebebiyle yüksek sübvansiyonlar yapmayı kabul etti.
tüm bunlara rağmen, siemens mobile'ın haklarını alan benq ve almanya'daki üretim işlerini yürüttükleri ortak şirket benq mobile, zararlarını beklentiler oranında azaltamadığı ve istenen hızı kazanamadığı için, yakın tarihlerde benq taiwan'ın "cebinden" yaptığı ödemeleri kesmesiyle darboğaza girdi. bu nedenle zora giren çalışan fonu ödemeleri sıkı yasalar gereği siemens almanya tarafından üstlenmek zorunda kaldı.
benq taiwan, siemens ile yapılan anlaşmanın karlılığını sorgulayarak ve söz verilen sübvansiyonların yeterli gelmediği ve hatta düzgün yapılmadığı için benq mobile'ı ve almanyadaki üretim hatlarını kapatarak tekrar taiwan'a döndü.
benq'nun tüm bu serüven boyunca ettiği zararlar ve bu zararların hisselere ciddi etki gösterecek şekilde yansıma neden olan bilgileri sızdırdıkları iddiasıyla, üst düzey yöneticiler hakkında taiwan'da hissedarlar tarafından soruşturma başlatıldı.
benq, 13.000'i aşkın çalışanıyla, almanya dışında faaliyet göstermeye devam ediyor. şirket tüm bu zararların ardından tekrar eskiden de en iyi olduğu işe, lcd üretimine ağırlık vermiş durumda. cep telefonları konusunda tüm dünyadaki saygınlığını korumaya devam etmek için tayvan'da üretime devam ediyor. siemens'in tüm entelektüel haklarına sahip olarak, eskisinden daha iyi olacakları su götürmeyecek bir gerçek.
şirket binlerce çalışanını ve mühendisini, tecrübesini amerikan motorola gibi büyük firmalara kaptırmadan önce benq adlı ufak, tatlı ve lcd üzerine gitmekte olan bir firma ile anlaşma sağlayarak, tüm entelektüel ve üretim haklarıyla beraber benq'nun baskınlığına girdi. siemens, varolan zararlar sebebiyle yüksek sübvansiyonlar yapmayı kabul etti.
tüm bunlara rağmen, siemens mobile'ın haklarını alan benq ve almanya'daki üretim işlerini yürüttükleri ortak şirket benq mobile, zararlarını beklentiler oranında azaltamadığı ve istenen hızı kazanamadığı için, yakın tarihlerde benq taiwan'ın "cebinden" yaptığı ödemeleri kesmesiyle darboğaza girdi. bu nedenle zora giren çalışan fonu ödemeleri sıkı yasalar gereği siemens almanya tarafından üstlenmek zorunda kaldı.
benq taiwan, siemens ile yapılan anlaşmanın karlılığını sorgulayarak ve söz verilen sübvansiyonların yeterli gelmediği ve hatta düzgün yapılmadığı için benq mobile'ı ve almanyadaki üretim hatlarını kapatarak tekrar taiwan'a döndü.
benq'nun tüm bu serüven boyunca ettiği zararlar ve bu zararların hisselere ciddi etki gösterecek şekilde yansıma neden olan bilgileri sızdırdıkları iddiasıyla, üst düzey yöneticiler hakkında taiwan'da hissedarlar tarafından soruşturma başlatıldı.
benq, 13.000'i aşkın çalışanıyla, almanya dışında faaliyet göstermeye devam ediyor. şirket tüm bu zararların ardından tekrar eskiden de en iyi olduğu işe, lcd üretimine ağırlık vermiş durumda. cep telefonları konusunda tüm dünyadaki saygınlığını korumaya devam etmek için tayvan'da üretime devam ediyor. siemens'in tüm entelektüel haklarına sahip olarak, eskisinden daha iyi olacakları su götürmeyecek bir gerçek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar