bugün
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek10
- kendi kendine konuşmak5
- en çok kullandığınız ağrı kesici3
- ben bir hata yaptım4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- en gey özelliğiniz14
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- anın görüntüsü21
- siyah araba3
- zallın fake hesabı var mı9
- hababam sınıfı semra hoca3
- terör devleti3
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- açık kahverengi araba2
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- pit102
- ben geldim naneler6
- gocu26
- dinciler3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- mor semsiyeli yabanci21
- clydeless bonnie6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- oralı olmayan yazarlar4
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- zeus büstünün münhal gözleri2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- yaz günü bira içmek2
- seksten sonra pişman olmak2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- kürtçü şımarıklığı3
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat2
- chp'nin hali ne olacak49
- silivri belediyesi ne operasyon5
- allah nasıl hep var olmuştur3
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- kinci bir insan olmak4
ilk dağıdıklarından sonraki geri dönüşlerinde zaten eskisi gibi olmayacağının izlerini veren grup. mehmet gitmiş, yani grubun kurucuları o efsane dediğimiz şarkılarda büyük emeği bulunan insan. çok heveslenmiştim güzel şarkılarda çıktı evet ama koray demişti zaten "hiç bir zaman eskisi gibi olmaz". e kısa sürdü haliyle, ortama uyup çıkarmaya çalıştıkları cover albüm bile olmadı. netice "ayrılık" tekrarladılar.
e sonraki geri dönüşte memtet vardı ama bu seferde korayla serkan yok. olur mu lan! serkan ki bir çok kişinin albümüne emeği geçmiş insan. artık yalayıp yutmuş bir düzenlemeci,koray'ın sesi olmadan olmayacağını tartışmıyorum bile. bu konuda zaten kargo takipçisi olan olmayan herkesin ortak bir fikri vardır.
ne onlar maskott'ta tuttular nede geriye kalanlar mirkelamla bir bütün oldular. evet yollar ve lavinya güzel şarkılardı hatta o doksanların rock sounduna yaklaşmışlardı bile diyebilirdik ancak devamlılık felan hikaye mirkelamın her zaman üzerlerinde olacak bir kariyeri felan var. adam popçu lan olur mu hiç!
e şimdi gene korga diye bişiler gördüm. dedim "selim naptın sen?" almış yanına bir tane kolpa grubunun solisti tadında birini bide baterist al sana kargo. burak hadi baterist, mehmet, serkan ve koray yok. bunlar bu grubun sevilme sebebi olan insanlardı. hayır sen üst düzey bir gitarist değilsin ki. bestelerin bile olsa gördük; kaldıki klip şarkısıda ortada olmamış, tutmamış.
bu noktadan sonra insanın aklına sadece şeygeliyor. muhtemelen selim gider ayak kargo isminden ne kazanırsama bakıyor. nasıl olsa bu grup ismi bir çok mekanda ve festivalde sahne almasına yarar sağlar. oda napsın işte ne kazanırsama bakıyor olan kargo ismine oluyor. maskott'un melekler şehri şarkısı bundan kat be kat daha iyi.
bu gruptan bir boğaziçi veya badlik amiri çıkmayacağı kesin. napalım artık eski şarkıları ile yola devam.
e sonraki geri dönüşte memtet vardı ama bu seferde korayla serkan yok. olur mu lan! serkan ki bir çok kişinin albümüne emeği geçmiş insan. artık yalayıp yutmuş bir düzenlemeci,koray'ın sesi olmadan olmayacağını tartışmıyorum bile. bu konuda zaten kargo takipçisi olan olmayan herkesin ortak bir fikri vardır.
ne onlar maskott'ta tuttular nede geriye kalanlar mirkelamla bir bütün oldular. evet yollar ve lavinya güzel şarkılardı hatta o doksanların rock sounduna yaklaşmışlardı bile diyebilirdik ancak devamlılık felan hikaye mirkelamın her zaman üzerlerinde olacak bir kariyeri felan var. adam popçu lan olur mu hiç!
e şimdi gene korga diye bişiler gördüm. dedim "selim naptın sen?" almış yanına bir tane kolpa grubunun solisti tadında birini bide baterist al sana kargo. burak hadi baterist, mehmet, serkan ve koray yok. bunlar bu grubun sevilme sebebi olan insanlardı. hayır sen üst düzey bir gitarist değilsin ki. bestelerin bile olsa gördük; kaldıki klip şarkısıda ortada olmamış, tutmamış.
bu noktadan sonra insanın aklına sadece şeygeliyor. muhtemelen selim gider ayak kargo isminden ne kazanırsama bakıyor. nasıl olsa bu grup ismi bir çok mekanda ve festivalde sahne almasına yarar sağlar. oda napsın işte ne kazanırsama bakıyor olan kargo ismine oluyor. maskott'un melekler şehri şarkısı bundan kat be kat daha iyi.
bu gruptan bir boğaziçi veya badlik amiri çıkmayacağı kesin. napalım artık eski şarkıları ile yola devam.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar