bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- tutmayan başlık açma rehberi7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerlik anıları6
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez2
- silver ile evlenecek erkek53
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- titanikteki rose2
- cabrio araçla takla atmak3
- eylül 2026 şanslı burçları3
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- elinin içine hapşıran insan5
- üniversite2
- sözlükteki linç kültürü12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- dün gece ne oldu12
- sözlükteki linç tayfa6
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- az veren candan cok veren maldan5
- erecto dos andreas biraderitos2
- deccaliyet çağı6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sarapci koala59
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- usual bay bey biraderdir2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- ek hizmet binası2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- insan olmaya çeyrek kala8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
çok feci --spoiler-- içerir..
efendim bu dizi hakkında teori üretmeyen kalmadı. bende nacizane fikirlerimi beyan etmek isterim..
öncelikle;
http://www.antrak.org.tr/gazete/012001/mutlu.htm
" çok uzun hacı bu.. okuyamam şimdi hepsini." diyenler için; kısaca özetlemek gerekirse: askeri bir proje olarak hayatına başlayan haarp projesi ile yazının sonlarına doğru neler yapılabilir, neler yapılamaz anlatılmaya çalışılıyor.
kısaca bunları sıralarsak: (resmi olmayan kullanım alanları kısmı)
1-iklimleri değiştirebilir.
2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir.
3-Ozon tabakası ile oynayabilir.
4-Deprem yaratabilir.
5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.
6-Dünyanın enerji kuşakları ile oynayarak insan biyolojisini ve beynini etkileyebilir.
7-Radyasyon yaymadan termonükleer patlama oluşturabilir.
bana göre lost dizisi büyük bir askeri projeyi anlatmaktadır. buraya nereden vardığımı sorarsanız yuakrıda sayılan maddelere ithafen sırasıyla şunları söylerim:
- kutup ayıları, aniden bastıran yağmurlar..
- yine kutup ayıları geride kalmışlar..
- burası karışık olsada ozon tabakası ile oynayarak gökyüzündeki "morluk" ultra viyole ışınlarla ilglendirilebilir.
- daha görmedik sırasıyla oda olur inşalllah.
- karadan yaklaşık 2 mil içeride kocaman gemi var. (bkz: black rock)
- hayal gören bir sürü kişi var. jack babasını, kate siyah atı, rüyalarında birşeyler görenler.. bana göre john locke ve ayaklarındaki iyileşme ve o siyahi kadın hasta olan ama birşey olmayan.
- anahtar çevrildiğinde oluşan patlama.
bunları göz önüne alarak ve şunları etkileyerek:
+ birçok kişinin babasıyla sorunları var. asker olması muhtemel bu kişilerin. çoğunu tanımıyoruz bile.
+ son bölümlerde "çoğu asker kökenli" dedi zaten henry gale.
+ kate, jack, sawyer 3lüsü iskeledeyken götürülmeden önce dizlerinin üzerine çökertilmiş, başlarına çuval geçirilmiş* ve emir komuta zincirine dayanan bir anlaşma var others arasında.
+ sayid bir radyo bulmuştu telsizden. bu bir askeri radyoya benziyordu. ayrıca "iyonosferden yansıyor" falan demişti hatırlarsanız.
+ juliet bile yakın döğüş teknikerleri uzmanı çıktı. kate ablamızı yere sererkenki karizmasını ben hayatım boyunca yakalayamam heralde.
+ others kısmı kimin nereli olduğuna kadar biliyor. tüm hayatları boyunca izlemişler gibi bir izlenimleri var ya da gerçek babaları tarafından ispiklendiklerine inanıyorum. bu arada lock'un babası, lock'un böbreğini çalan adam değil muhtemelen.*
+ dikkat edilirse bir sürü ülke vatandaşı var. tüm ülkelerin katıldığı bir askeri proje olması halinde ancak bu kadar gizli kalmayı başarabilirler. yoksa birileri mutlaka görür. *
son olarakta others ahalisinden herkesin ne kadar iyi organize olup iş yaptığını hatta silah kullandığını, emirlere ne kadar saygı gözterdiğini ve sorgulamadığını farketmişsinizdir.
bu bilgiler doğrultusunda dizinin bir bölümü benim için açıklanmış durumda.
siz bana inanmayabilirsiniz.
bir başka askeri proje olarak (bkz: philedelphia deneyi) karşı sahilin gözükmemesi..
--spoiler--
diyeceksiniz şimdi sayıları açıkla madem çok biliyorsun.. yok öyle birşey.. açıklayamam.
diyeceksiniz smoke neyin nesi peki? bilemiyorum belki yukarıdaki maddelre bağlanabilir.. (bkz: nanoteknoloji)
siz birşey bulun sizi görelim...
--spoiler--
efendim bu dizi hakkında teori üretmeyen kalmadı. bende nacizane fikirlerimi beyan etmek isterim..
öncelikle;
http://www.antrak.org.tr/gazete/012001/mutlu.htm
" çok uzun hacı bu.. okuyamam şimdi hepsini." diyenler için; kısaca özetlemek gerekirse: askeri bir proje olarak hayatına başlayan haarp projesi ile yazının sonlarına doğru neler yapılabilir, neler yapılamaz anlatılmaya çalışılıyor.
kısaca bunları sıralarsak: (resmi olmayan kullanım alanları kısmı)
1-iklimleri değiştirebilir.
2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir.
3-Ozon tabakası ile oynayabilir.
4-Deprem yaratabilir.
5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.
6-Dünyanın enerji kuşakları ile oynayarak insan biyolojisini ve beynini etkileyebilir.
7-Radyasyon yaymadan termonükleer patlama oluşturabilir.
bana göre lost dizisi büyük bir askeri projeyi anlatmaktadır. buraya nereden vardığımı sorarsanız yuakrıda sayılan maddelere ithafen sırasıyla şunları söylerim:
- kutup ayıları, aniden bastıran yağmurlar..
- yine kutup ayıları geride kalmışlar..
- burası karışık olsada ozon tabakası ile oynayarak gökyüzündeki "morluk" ultra viyole ışınlarla ilglendirilebilir.
- daha görmedik sırasıyla oda olur inşalllah.
- karadan yaklaşık 2 mil içeride kocaman gemi var. (bkz: black rock)
- hayal gören bir sürü kişi var. jack babasını, kate siyah atı, rüyalarında birşeyler görenler.. bana göre john locke ve ayaklarındaki iyileşme ve o siyahi kadın hasta olan ama birşey olmayan.
- anahtar çevrildiğinde oluşan patlama.
bunları göz önüne alarak ve şunları etkileyerek:
+ birçok kişinin babasıyla sorunları var. asker olması muhtemel bu kişilerin. çoğunu tanımıyoruz bile.
+ son bölümlerde "çoğu asker kökenli" dedi zaten henry gale.
+ kate, jack, sawyer 3lüsü iskeledeyken götürülmeden önce dizlerinin üzerine çökertilmiş, başlarına çuval geçirilmiş* ve emir komuta zincirine dayanan bir anlaşma var others arasında.
+ sayid bir radyo bulmuştu telsizden. bu bir askeri radyoya benziyordu. ayrıca "iyonosferden yansıyor" falan demişti hatırlarsanız.
+ juliet bile yakın döğüş teknikerleri uzmanı çıktı. kate ablamızı yere sererkenki karizmasını ben hayatım boyunca yakalayamam heralde.
+ others kısmı kimin nereli olduğuna kadar biliyor. tüm hayatları boyunca izlemişler gibi bir izlenimleri var ya da gerçek babaları tarafından ispiklendiklerine inanıyorum. bu arada lock'un babası, lock'un böbreğini çalan adam değil muhtemelen.*
+ dikkat edilirse bir sürü ülke vatandaşı var. tüm ülkelerin katıldığı bir askeri proje olması halinde ancak bu kadar gizli kalmayı başarabilirler. yoksa birileri mutlaka görür. *
son olarakta others ahalisinden herkesin ne kadar iyi organize olup iş yaptığını hatta silah kullandığını, emirlere ne kadar saygı gözterdiğini ve sorgulamadığını farketmişsinizdir.
bu bilgiler doğrultusunda dizinin bir bölümü benim için açıklanmış durumda.
siz bana inanmayabilirsiniz.
bir başka askeri proje olarak (bkz: philedelphia deneyi) karşı sahilin gözükmemesi..
--spoiler--
diyeceksiniz şimdi sayıları açıkla madem çok biliyorsun.. yok öyle birşey.. açıklayamam.
diyeceksiniz smoke neyin nesi peki? bilemiyorum belki yukarıdaki maddelre bağlanabilir.. (bkz: nanoteknoloji)
siz birşey bulun sizi görelim...
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar