bugün
- ben geldim naneler13
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması32
- sssilvermist21
- claudian clouds kadındır12
- bir ay çaylak olmak4
- deccal'in sozluge gelmesi9
- ben senin yerinde olsam5
- cilgincapkin13
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- sakız falı2
- sözlükteki kavganın amacı5
- mutlu ama uzak olsun3
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- anın görüntüsü15
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- en sevilen su markası2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- aşık olmak2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- as maca'yi 90'a asmak2
- suca suruklenen cocuk7
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- aslan3
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- sokak köpeği3
- temmuz6
- futbol7
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- liseliler için uyku vakti3
- the merich8
- yorgun mermi13
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- burhaniye6
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- çingene2
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- vincent van gogh5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- adanalı3
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- allah4
zorunlu tanım : 2. sezon 11. bölümüyle pazartesi günü içimizi sıkan dizi.
--spoiler--
abicim, siz bu randall denilen veledi kurtardınız, iyi hoş. madem bu kadar eziyet edecektiniz, bıraksaydınız zombiler yeseydi. 12. bölümde randall kaçacak, daha önce olduğu grubu da getirirse s*çtınız demektir.
ayrıca carl, sen ortalıkta "ben de bişealer yapceaam, bi halta yaramıyorum, silah tutçam ben yaa!" triplerinde gezip, dale' in ölümüne neden oldun. lori şıllığı, zamanında rick' i bir elfle boynuzladı da sen oldun. biliyorum lan ben.
dale gruptaki tek insandı. yani insanlığını yitirmeden yaşamaya devam etmişti. ayrıca dale' i oynayan adamın türk olduğunu düşünüyorum.
ehem neyse.
rick, shane' i kurtardığından beri shane pek bir efendi oldu. ayrıca ne geniş adam lan bu rick? karısını düdükleyen panpasını affetti, üstüne zombilere yemek olmaktan kurtardı.
bence ileriki bölümlerde shane de zombi olacak, bakın görün siz. o otobüste kaptı şifayı.
bu dizideki favori karakterim daryl. okun olaydım ulan! (bkz: norman reedus) o karizması, o sikerun zombisini, adam olun ulan bakışları. kendi kendime yeterim ben havaları. ohş.
andrea' nın o hep sorunlu ifadesi beni bitiriyor. bir gül be kadın.
her neyse, 11. bölüm sonuna kadar sıkıcıydı. taa ki dale' in karnıyarık olduğu sahneye kadar.
robert kirkman okumuyorsun sözlüğü biliyorum da, daryl' le carol' u yakınlaştırırsan glenn' i vurur, daryl' le maggie' yi çiftleşiririm. ayık ol. *
--spoiler--
--spoiler--
abicim, siz bu randall denilen veledi kurtardınız, iyi hoş. madem bu kadar eziyet edecektiniz, bıraksaydınız zombiler yeseydi. 12. bölümde randall kaçacak, daha önce olduğu grubu da getirirse s*çtınız demektir.
ayrıca carl, sen ortalıkta "ben de bişealer yapceaam, bi halta yaramıyorum, silah tutçam ben yaa!" triplerinde gezip, dale' in ölümüne neden oldun. lori şıllığı, zamanında rick' i bir elfle boynuzladı da sen oldun. biliyorum lan ben.
dale gruptaki tek insandı. yani insanlığını yitirmeden yaşamaya devam etmişti. ayrıca dale' i oynayan adamın türk olduğunu düşünüyorum.
ehem neyse.
rick, shane' i kurtardığından beri shane pek bir efendi oldu. ayrıca ne geniş adam lan bu rick? karısını düdükleyen panpasını affetti, üstüne zombilere yemek olmaktan kurtardı.
bence ileriki bölümlerde shane de zombi olacak, bakın görün siz. o otobüste kaptı şifayı.
bu dizideki favori karakterim daryl. okun olaydım ulan! (bkz: norman reedus) o karizması, o sikerun zombisini, adam olun ulan bakışları. kendi kendime yeterim ben havaları. ohş.
andrea' nın o hep sorunlu ifadesi beni bitiriyor. bir gül be kadın.
her neyse, 11. bölüm sonuna kadar sıkıcıydı. taa ki dale' in karnıyarık olduğu sahneye kadar.
robert kirkman okumuyorsun sözlüğü biliyorum da, daryl' le carol' u yakınlaştırırsan glenn' i vurur, daryl' le maggie' yi çiftleşiririm. ayık ol. *
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar