bugün
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek10
- kendi kendine konuşmak5
- en çok kullandığınız ağrı kesici3
- ben bir hata yaptım4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- en gey özelliğiniz14
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- anın görüntüsü21
- siyah araba3
- zallın fake hesabı var mı9
- hababam sınıfı semra hoca3
- terör devleti3
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- açık kahverengi araba2
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- pit102
- ben geldim naneler6
- gocu26
- dinciler3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- mor semsiyeli yabanci21
- clydeless bonnie6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- oralı olmayan yazarlar4
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- zeus büstünün münhal gözleri2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- yaz günü bira içmek2
- seksten sonra pişman olmak2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- kürtçü şımarıklığı3
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat2
- chp'nin hali ne olacak49
- silivri belediyesi ne operasyon5
- allah nasıl hep var olmuştur3
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- kinci bir insan olmak4
ilk solistleri deniz'den beri takip ettiğim, hatta en zirvede olduğu yıllarda çeşitli organizasyonlar ve imza günlerinde birlikte çalıştığım kargo'nun, mirkelam'lı projesini duyduğumda "eyvah" demiş proje hayata geçtiğinde niye bu kadar olumsuz bir tepki verdiğimi daha iyi anlamıştım... ve kargo, şimdi de yeni bir solist ile yine karşımıza çıktı...
keşke selim öztürk ve burak karataş yeni solistli grubuna yeni bir isim verselermiş...
şurası bir gerçek ki; her şeyden önce bir müzik dinleyicisi olarak, grubun ismi kargo olduğunda çok daha yüksek bir beklenti ile dinliyorum her yeni çalışmalarını. ve bu nedenle de yeni bir gruba tanıyacağım bir şansı adı kargo olan bir gruba tanıyamayabiliyorum. belki kargodan bir tını, bir tarz, bir... bekliyorum işte kargoya ait birşeyler...
deniz'den sonra yeni solist koray'la yollarına devam etmeleri grubun koray'la geniş kitlelere ulaşmasından kaynaklanıyordu bence yoksa ilk büyük ve önemli çıkışlarını deniz'le yapsalardı belki koray'la da bu kadar kolay olmayabilirdi.
şimdi bana müzikten anlayan bazı sözlük yazarları evet ama bak yüksek sadakat gibi gruplar da var yoluna yeni solistle devam eden diyebilir. ama yüksek sadakat grup üyelerinden birinin ön plana çıktığı bir grup hiçbir zaman olmadı ve müzik tarzları da aynı şekilde devam etti. dinleyenlerini bir uçtan başka bir uca sürükletmedi müzikal açıdan da...
niye bazı şeylerin devrinin kapandığını, efsane olarak kalmanın da ölümsüzlük olduğunu kabul edemiyoruz ki.
keşke selim öztürk ve burak karataş yeni solistli grubuna yeni bir isim verselermiş...
şurası bir gerçek ki; her şeyden önce bir müzik dinleyicisi olarak, grubun ismi kargo olduğunda çok daha yüksek bir beklenti ile dinliyorum her yeni çalışmalarını. ve bu nedenle de yeni bir gruba tanıyacağım bir şansı adı kargo olan bir gruba tanıyamayabiliyorum. belki kargodan bir tını, bir tarz, bir... bekliyorum işte kargoya ait birşeyler...
deniz'den sonra yeni solist koray'la yollarına devam etmeleri grubun koray'la geniş kitlelere ulaşmasından kaynaklanıyordu bence yoksa ilk büyük ve önemli çıkışlarını deniz'le yapsalardı belki koray'la da bu kadar kolay olmayabilirdi.
şimdi bana müzikten anlayan bazı sözlük yazarları evet ama bak yüksek sadakat gibi gruplar da var yoluna yeni solistle devam eden diyebilir. ama yüksek sadakat grup üyelerinden birinin ön plana çıktığı bir grup hiçbir zaman olmadı ve müzik tarzları da aynı şekilde devam etti. dinleyenlerini bir uçtan başka bir uca sürükletmedi müzikal açıdan da...
niye bazı şeylerin devrinin kapandığını, efsane olarak kalmanın da ölümsüzlük olduğunu kabul edemiyoruz ki.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar