bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu26
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- uyudun mu mesajı12
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- küpe takan adama kız vermem diyen baba5
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- prenses gibi büyüyen kızlar5
- fenerbahçe18
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü23
- fazla samimiyet9
- arabada sevişmek6
- arda turan3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- marmara depremi için ezber bozan açıklama4
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- kiraz cicegi kolonyasi41
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması3
- otelde sevişmek8
- limon çekirdeği ile batarya şarj etmek2
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- mal mıyım sorunsalı13
- nev10
- gece 3 te boş bir sokakta taksi beklemek5
- yazılımcıların flört edememesi3
- anın görüntüsü26
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- küt saçlı hatun12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- ismail kartal34
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- duygusal yorgunluk3
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- sabah ezan i okunurken entry girmek2
- 2027 2029 dönemi bütçe çağrısı resmi gazete de2
- mossad'ın kullandığı gizli ağ3
- sözlük kızlarının meme savaşı7
inci sözlük' ten beri takip ettiğim adam. komik, akıcı yazılar yazan, bilgili ve en önemlisi samimi biri kesinlikle.
fakat kendisi yanlış şeyler yapıyor bana kalırsa.
yok, öyle 'yabancı sitelerden çalıntı yapıyoomuşş' gibisinden saçma şeyler söylemeyeceğim. e ne yapacaktı zaten, lady gaga kılığına girip ne yaptıklarını mı öğrenecekti? neyse konu o değil.
konu sikko'nun belki kendisinin de farkında olmadığı bir misyon üstlenmesi. evet, ciddi ciddi misyon üstlendi bu çocuk. ergenler, henüz bir şeylerle yeni tanışmakta olan kişiler ve yapısı itibariyle komplo teorilerine meraklı elemanlar tarafından ilah gibi görülmekte kendisi. ve bu durum, sandığından çok daha ciddi.
iyi yazıyor, güzel yazıyor eyvallah. ben de okuyorum. katılıyorum katılmıyorum, eleştiriyorum, beğeniyorum o farklı şey. fakat her ne kadar kendisi 'ben sadece parçaları birleştirmenize yardımcı oluyorum' dese de durum hiç öyle değil. durum, kendisini takip eden kişilerin fanatikliğiyle alakalı. sikko' nun istediği şey olan 'sorgulayarak kabul etme' fikrinin tam zıddı olan bir şey bu. her şeye paranoyakça yaklaşan, güvensiz, her şeyin arkasını düşünen, şüphelendiği şeyi kendi araştırmak yerine hazır kaynaklardan öğrenen bir grup var oluyor. ve o grup sikko biraz eleştirilince 'siz de blog açın, ezber konuşuyorsunuz' ya da 'siz koyun olmuşsunuz, çakma enteller sizi' gibi saçma salak ithamlarla saçmalamaya devam ediyor. yok, ne söylendiği pek umurumda değil açıkçası. sadece kendi belki fark etmese de üstlendiği misyonun sonuçları bunlar. ve o kendisini ilah gibi görenlerin biraz ezberci oluşu.
hine yazsın, hatta daha çok yazsın ama buna dikkat etsin. uyarsın, ne bileyim bir şeyler yapsın. olayın pratik boyutunu biraz farklı algılasın. zira kendisini okuyan hemen herkes 5 dk sonra gidip lady gaga şarkısı dinliyor, madonna'nın bir iki ay sonraki konseri için bilet alıyor, coca cola içiyor. lafa gelince herkese 'tüketici' damgası vuruyor.
son olarak şunu söyleyeyim tweetleriyle ilgili. islamı yanlış anlatanlara laf geçirmesi gayet iyi. islamı doğru tanıtma çabasını da anlayışla karşılıyorum ama kendisi çoğu zaman bu ayarı tutturamıyor ve islam propagandası yapıyor. buna ne islamın, ne kendisinin ihtiyacı var.
fakat kendisi yanlış şeyler yapıyor bana kalırsa.
yok, öyle 'yabancı sitelerden çalıntı yapıyoomuşş' gibisinden saçma şeyler söylemeyeceğim. e ne yapacaktı zaten, lady gaga kılığına girip ne yaptıklarını mı öğrenecekti? neyse konu o değil.
konu sikko'nun belki kendisinin de farkında olmadığı bir misyon üstlenmesi. evet, ciddi ciddi misyon üstlendi bu çocuk. ergenler, henüz bir şeylerle yeni tanışmakta olan kişiler ve yapısı itibariyle komplo teorilerine meraklı elemanlar tarafından ilah gibi görülmekte kendisi. ve bu durum, sandığından çok daha ciddi.
iyi yazıyor, güzel yazıyor eyvallah. ben de okuyorum. katılıyorum katılmıyorum, eleştiriyorum, beğeniyorum o farklı şey. fakat her ne kadar kendisi 'ben sadece parçaları birleştirmenize yardımcı oluyorum' dese de durum hiç öyle değil. durum, kendisini takip eden kişilerin fanatikliğiyle alakalı. sikko' nun istediği şey olan 'sorgulayarak kabul etme' fikrinin tam zıddı olan bir şey bu. her şeye paranoyakça yaklaşan, güvensiz, her şeyin arkasını düşünen, şüphelendiği şeyi kendi araştırmak yerine hazır kaynaklardan öğrenen bir grup var oluyor. ve o grup sikko biraz eleştirilince 'siz de blog açın, ezber konuşuyorsunuz' ya da 'siz koyun olmuşsunuz, çakma enteller sizi' gibi saçma salak ithamlarla saçmalamaya devam ediyor. yok, ne söylendiği pek umurumda değil açıkçası. sadece kendi belki fark etmese de üstlendiği misyonun sonuçları bunlar. ve o kendisini ilah gibi görenlerin biraz ezberci oluşu.
hine yazsın, hatta daha çok yazsın ama buna dikkat etsin. uyarsın, ne bileyim bir şeyler yapsın. olayın pratik boyutunu biraz farklı algılasın. zira kendisini okuyan hemen herkes 5 dk sonra gidip lady gaga şarkısı dinliyor, madonna'nın bir iki ay sonraki konseri için bilet alıyor, coca cola içiyor. lafa gelince herkese 'tüketici' damgası vuruyor.
son olarak şunu söyleyeyim tweetleriyle ilgili. islamı yanlış anlatanlara laf geçirmesi gayet iyi. islamı doğru tanıtma çabasını da anlayışla karşılıyorum ama kendisi çoğu zaman bu ayarı tutturamıyor ve islam propagandası yapıyor. buna ne islamın, ne kendisinin ihtiyacı var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar