bugün
- yazarların özel mesaj sayıları5
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması3
- ben geldim kerkenezler18
- normal taklidi yapmak4
- kısır9
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- hayatının başrolünü başkasına vermek3
- sözlükten soğuma nedenleri14
- claudian clouds22
- 777 diyen erkolar8
- perdeyi küfür eder gibi çeken karşı komşu2
- sözlük yazarlarını bugün mutlu eden şeyler2
- bütün kadınlar neden haklı3
- iyi bir insan olmak3
- yapay zekaya entry yazdıran yazar6
- iyi parti17
- akrep burcu kini8
- zıtlıklardan doğan ilişki2
- gece araba lastiğine ateş eden yabancı2
- sevgiliye sorulan ilginç sorular5
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- gollumun gözü yüzükte6
- fenerbahçe küme düşer mi3
- hoppili gillini ve ömer yıldırım4
- simko315
- yeni parti'nin kürtçü olması2
- türkü su demirel2
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları6
- saçını pembeye boyayan erkek6
- güne bir şarkı bırak4
- tekken tag tournament3
- mehdi aleyhisselam6
- cep telefonu kılıfı3
- itlik serserilik2
- maddi dünya zihinden dışarı taşarak ortaya çıkar2
- uyuşma2
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- gün tabağı5
- alttaki yazara motto ver16
- üniversite mezunu işsiz4
- beşiktaş7
- çerçeve yasa35
- pizza yemek8
- sözlük ırkçıları8
- aleksey batrakov12
- yırtık boxer giyen erkek3
- hamburger date6
- enes kanter2
- kendi sorumluluğunu almak4
asıl başlık: facebook iş bilgileri kısmına uludağ sözlükte yazar yazmak olacak idi. malum karakter sınırı var.
ekşi sözlükte yazar yazmak ya da kendi işinin patronu xd yazmaktan daha acizce bir durumdur. hayır sırf kendini tatmin etmek için yazarsın ekşi sözlükte yazar diye anlarım ama uludağ sözlükte yazar niye yazar ki bir insan? zaten 45 dakikada yazar olabiliyor bir ademoğlu. babamı getirsem ve bu konuda ne düşünüyorsun desem ve dediklerini yazsam ufak tefek düzeltmeler ile yine yazar olurum!! yani havan kime sevgili arkadaşım? ben demiyorum ki ekşi sözlükte yazar yazmak çok daha kaldırılabilir bir durum. tabiki bence uludağ sözlükte yazar yazmasından daha mantık alır bir durum değil. ama kişi uludağ sözlükte yazar olmasını cümle aleme duyurma isteğini anlayamıyorum.
bunun bir üst modeli de vardır; onlar da uludağ'da yazar imiş. siktir git sen uludağ'a orada bi' iki kıza yaz sen, en azından suratındaki sivilcelerden kurtulursun.
tanım yapmam gerekirse; dini inanç kısmına eti cin yazan user kadar değersiz kişilik.
ekşi sözlükte yazar yazmak ya da kendi işinin patronu xd yazmaktan daha acizce bir durumdur. hayır sırf kendini tatmin etmek için yazarsın ekşi sözlükte yazar diye anlarım ama uludağ sözlükte yazar niye yazar ki bir insan? zaten 45 dakikada yazar olabiliyor bir ademoğlu. babamı getirsem ve bu konuda ne düşünüyorsun desem ve dediklerini yazsam ufak tefek düzeltmeler ile yine yazar olurum!! yani havan kime sevgili arkadaşım? ben demiyorum ki ekşi sözlükte yazar yazmak çok daha kaldırılabilir bir durum. tabiki bence uludağ sözlükte yazar yazmasından daha mantık alır bir durum değil. ama kişi uludağ sözlükte yazar olmasını cümle aleme duyurma isteğini anlayamıyorum.
bunun bir üst modeli de vardır; onlar da uludağ'da yazar imiş. siktir git sen uludağ'a orada bi' iki kıza yaz sen, en azından suratındaki sivilcelerden kurtulursun.
tanım yapmam gerekirse; dini inanç kısmına eti cin yazan user kadar değersiz kişilik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar