bugün
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı11
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- habire1218
- hiç fuhuş yaptınız mı5
- true ile sevişmek5
- aniden gelen istanbula gitme isteği2
- vedat muriqi3
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi14
- mason greenwood3
- sözlüğün aptal kaynaması5
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması11
- cinayeti siz mi işlediniz4
- sözlükteki sinsi köpekler8
- izmir4
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- true ile tatlı sert6
- uludağ sözlük ölü yazarlar veritabanı2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- evli kadına kocan çok şanslı demek2
- kadir inanır'ın mirası8
- atatürk diyor ki6
- 7 yaşındaki çocuğun joker gibi olması2
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- rakı arasında çay içmek6
- ben gidiyorum arkamdan ağlayın3
- tek başına tatil yapmak2
- sıfır atık vakfı11
- söylemek istedikleriniz2
- ittihat ve terakki cemiyeti2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- 0 0 717
- game of thrones taki kerhaneci3
- kızların çok açık giyinmesi5
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- pandela4
- of çok sıkıcı olmanız3
- fenerbahçe 8 eyüpspor 02
- arap gel oğlum kuçu kuçu5
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- sözlükteki arap döven kızlar5
- türk düşmanı piçler7
- cop318
- bilerek ponziye dahil olmak7
- kablolu kulaklık kullanan son insan olmak3
- evrene enerji gönderen müslüman9
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek5
- sünni şii savaşı2
- samed ağırbaş7
- romantizm2
- era7capone4
zamanında hayvanlar, moderatörler, gammazlar adı altında 3' e bölünen yönetimsel kadroya sahip iken çok havalı bir şeydi moderatörlük. ulan dedim ben de olmalıyım! (bkz: kıskançlık)
hayalleri biriktirdim gittim oldum bir yerlerde ki artık oralar tarihe karıştı, tüm hayallerim yıkıldı. oradan edindiğim deneyimleri aktarıyorum ki siz de benim gibi boynu bükük kalmayın;
- çöp kutusunda sizin sildiğiniz entry ler olan yazarın size ettiği küfürün haddi hesabı yok. oysaki benim sildiğimi görünce gurur duyacaklar sanmıştım. (bkz: narsisizm)
- yazarların nedense devamlı sorunları olur, kendinizi ayşe özgün gibi hissediyorsunuz. (bkz: ayşe özgün)
- belediye otobüsünün şoförü hala size kart soruyor utanmadan, oysa ben moderatördüm. (bkz: tecahül i arif)
- gözlerden ışın çıkmıyor, neden çıkmadığını başka yöneticiye sorduğunuzda da çok fena dalga geçiyor, siz sormayın. (bkz: x men)
- hala bilgisayarın başına uçarak geçemiyorsunuz, oysa 3 metre uçsam kafiydi. (bkz: süperman)
- kimse al şu baltayı deyip sizi ilah etmiyor. (bkz: zagor)
- maaşı ne zaman alıyoruz diye sormayın, hayvan kişisi çok fena gülüyor. (bkz: kapitalizm)
- zirvelerde bile kimse hesabınızı ödemiyor. (bkz: gelenek)
- hizmetçi bahçevan ve uşak tahsil edilmiyor. (bkz: haksızlık)
- köpeklere moderatör oldğunuzu söylemeniz hiç bir fayda etmiyor, hala kovalıyorlar. (bkz: kudurmak)
- yengeç dansıyla salonda dolaşıp geriye doğru iki üç parande attıktan sonra ailenize moderatör olduğunuzu söylediğinizde hiç hoş tepkiler almıyorsunuz. (not: tanıdığım bir psikolog var)
- hani bunlar önemli değil de insan en azından kaliteli kumaştan üzerinde moderatör yazan bir kostüm beklemiyor değil. (bkz: arzu)
- moderatör olduğunuzda sanki böyle 5 kişiyi gözüm kapalı götürürüm gibi geliyor. ben denedim siz denemeyin. on kişi beş kişinin elinden alamıyor. (bkz: kaçmak)
- kavga ederken "kimsin lan? " dediklerinde, "moderatörüm lan" demek işe yaramıyor değil, gülerek uzaklaşıyorlar ibneler. (bkz: deli)
- her ne kadar artık bir şey olmaz gibi bir güç aşılasa da hala ölüm size dair bir şey, yani sakın ola ben bu uçurumu beş adımda geçerim demeye kalkmayın. denenmişi var çok acıyor. (bkz: deney)
- entry girerken buton kullanmak zorundasınız, sözlük gözlerinizden ne yazacağınızı anlamıyor. en çok da bu yoruyor adamı. (bkz: zalim)
yani ben bir faydasını göremedim, isteyen varsa buyursun özveri gerek, hep alıyorlar hiç vermiyorlar; arada sırada görevini çok iyi yapıyorsun diye eve uğrayan bile olmuyor neyse. (bkz: bayram gelenekleri)
........... i. s. 576; paryalara zulüm sırası; akheramosis
daha önce burada yazıldı: http://tinyurl.com/akheramosismoderatordeoldu
hayalleri biriktirdim gittim oldum bir yerlerde ki artık oralar tarihe karıştı, tüm hayallerim yıkıldı. oradan edindiğim deneyimleri aktarıyorum ki siz de benim gibi boynu bükük kalmayın;
- çöp kutusunda sizin sildiğiniz entry ler olan yazarın size ettiği küfürün haddi hesabı yok. oysaki benim sildiğimi görünce gurur duyacaklar sanmıştım. (bkz: narsisizm)
- yazarların nedense devamlı sorunları olur, kendinizi ayşe özgün gibi hissediyorsunuz. (bkz: ayşe özgün)
- belediye otobüsünün şoförü hala size kart soruyor utanmadan, oysa ben moderatördüm. (bkz: tecahül i arif)
- gözlerden ışın çıkmıyor, neden çıkmadığını başka yöneticiye sorduğunuzda da çok fena dalga geçiyor, siz sormayın. (bkz: x men)
- hala bilgisayarın başına uçarak geçemiyorsunuz, oysa 3 metre uçsam kafiydi. (bkz: süperman)
- kimse al şu baltayı deyip sizi ilah etmiyor. (bkz: zagor)
- maaşı ne zaman alıyoruz diye sormayın, hayvan kişisi çok fena gülüyor. (bkz: kapitalizm)
- zirvelerde bile kimse hesabınızı ödemiyor. (bkz: gelenek)
- hizmetçi bahçevan ve uşak tahsil edilmiyor. (bkz: haksızlık)
- köpeklere moderatör oldğunuzu söylemeniz hiç bir fayda etmiyor, hala kovalıyorlar. (bkz: kudurmak)
- yengeç dansıyla salonda dolaşıp geriye doğru iki üç parande attıktan sonra ailenize moderatör olduğunuzu söylediğinizde hiç hoş tepkiler almıyorsunuz. (not: tanıdığım bir psikolog var)
- hani bunlar önemli değil de insan en azından kaliteli kumaştan üzerinde moderatör yazan bir kostüm beklemiyor değil. (bkz: arzu)
- moderatör olduğunuzda sanki böyle 5 kişiyi gözüm kapalı götürürüm gibi geliyor. ben denedim siz denemeyin. on kişi beş kişinin elinden alamıyor. (bkz: kaçmak)
- kavga ederken "kimsin lan? " dediklerinde, "moderatörüm lan" demek işe yaramıyor değil, gülerek uzaklaşıyorlar ibneler. (bkz: deli)
- her ne kadar artık bir şey olmaz gibi bir güç aşılasa da hala ölüm size dair bir şey, yani sakın ola ben bu uçurumu beş adımda geçerim demeye kalkmayın. denenmişi var çok acıyor. (bkz: deney)
- entry girerken buton kullanmak zorundasınız, sözlük gözlerinizden ne yazacağınızı anlamıyor. en çok da bu yoruyor adamı. (bkz: zalim)
yani ben bir faydasını göremedim, isteyen varsa buyursun özveri gerek, hep alıyorlar hiç vermiyorlar; arada sırada görevini çok iyi yapıyorsun diye eve uğrayan bile olmuyor neyse. (bkz: bayram gelenekleri)
........... i. s. 576; paryalara zulüm sırası; akheramosis
daha önce burada yazıldı: http://tinyurl.com/akheramosismoderatordeoldu
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar