bugün

akrep burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi

Arada sevgi ve saygı varsa olmayacak iş değildir. Kendimi konunun kompedanı gibi görmemi mazur görün fakat, bildiğim bir hususa parmak basmışsınız.
Akrep erkeği romantik değildir ve gizemlidir. Aslan kadınına batan tek şey budur bu adamdaki, ketum olması, kapılarını tamamen açan aslan kadınına ters gelebilir, adamın arkasından iş çevirdiğini ve sadık olmadığını düşünebilir, akrep erkeği kadının bu düşüncesini boşa çıkaracak bir atakta bulunmazsa ilişki sarsılacak ve bitecektir çünkü aslan kadını için sadakat, ilişkideki en önemli konudur.
Aslan kadını farklılığı ile Akrep erkeğinin hayatını renklendirir. Sevildiğini dibine kadar bilmek isteyen akrep erkeği için, aslandan daha iyi bir sevgili bulunamaz çünkü bir aslan kadını sevdiğini göstermediğinde eksiklik hisseder. Sevgilisi için yaptığı her şeye fazlasıyla özenir. Yemek hazırlar, sürprizler yapar. Ayrıca aslan kadını son derece sadıktır, kuşkucu ve güvenmek isteyen kıskanç akrep, sorarım size sadık bir kadını sevmesin de kimi sevsin? Aslan, dürüstlüğü, içindeki insan sevgisi, yaşam coşkusu ile akrebi etkiler, her ilişkide sarf edilmesi gereken bir çaba elbet vardır ama hiçbir şey imkansız değildir.
rr