bugün

oray eğin

tarzı, uslubu, bilgi seviyesi, özgün fikirleri ve sunumu ile klasik ve klişeleşmiş başka bir deyişle paslı kalıplara bürünmüş köşe yazarlarının yanında parıltılı bir grafik çizen kişidir.

başkalarına sataşıyor şeklinde itham edilişi derin bir haksizliktir kendisine, zira düşünsel manada itilaflar olur her kişi için mühim olan çirkeflik yapmadan kendi fikrini destekleyen argümanları ortaya sunmaktır ki güzel bir örneğidir oray. tek kusuru new york muhabbetlerini sık yapmaktadır...abi bize ne ya sebastiyan'ın meksika yemekleri restoranından, yeni açılan kafelerden yahut eğlencesel tercih listelerinden...

tavsiyem odur ki; bırak bunları çapı daha dar insanlar, hayatları bu kulvardan ibaret insanlar, başka üretkenliklere imza atamayan yazarlar yazsın, seni biraz daha liyakat gerektiren, donanım gerektiren yazılara layik görüyorum..

2 sene sonra gelen edit;
yukarıdaki fikirlerim değişmiştir, yanıldığımı kabul ediyorum. iki senede statüko yanlısı gelişmeye kapalı saplantılı bir ulusalcı olduğunu idrak etmiş bulunuyorum. ikisene boyunca yukarıdaki yazıyı okuyup olumlu fikir edinenlerin bu düzeltmeyi okuyup tekrar olumsuza dönmelerini istirham ederim, onun haricinde honda'nın da yaptığı gibi tüm hatalı fikirleri geri çağırıyorum.paralar da aynen iade.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar