bugün

ankara

anıtkabir var, ama bunu güzellik olarak veremeyiz. mesela yazsak şarkıda, anıtkabirin var, ne güzelsin ankara diye, gülerler bize.

hacı bayram camii var, ama şimdi anıtkabiri yazmayıp da onu yazarsak yobaz derler. müzik hayatımız başlamadan biter. kocatepe camii ise hiçbir tarihi değeri olmayan, normal bir cami. onun üzerine şarkı yazmak bile abuk.

mogan gölün ne güzel, harikalar diyarına bayıldım gibilerinden bir şey desen gülerler. sadece gülseler iyi, melih gökçek yalakası derler.

eymir ne güzel, ne güzel ne güzel desen "ne biliyon yapraam? nasıl girebildin oraya?" derler.

mamak kışlan ne güzel, etimesgut garnizonu harika desen... postal yalayıcı derler. o da olmaz. mamak cezaevi... tamam sustum.

tobb üniversitesi kulelerin harika, böyle çifter çifter yükseliyi, baban bu yıl gurbani çifter çifter kesiyi gibi bir şeyler yazsan... tepeprime desen... ı ıh. hoşuma gitmedi.

en iyisi karlar çok yakışıyor ankara'ya demek. suya sabuna dokunmadan, mis gibi. şimdi daha iyi anlıyorum ankara'yı övmek için kardan başka bir şey bulamayanları. haksızlık da etmeyelim onlara şimdi.
© copyright 2005 - 2026