bugün

alper potuk un fenerbahçe ye transferi

fenerbahçe çok önemli bir transfer yaptı.alper potuk hem yetenekli hemde çok mücadeleci bir ortasaha futbolcusu.dilerim hem fenerbahçeye hem ülke futboluna çok önemli hizmetleri olur.zira bu potansiyeli var.

gelelim yukarıdaki bir ezik bukalemun sıçmığına : geçen seneki hesabın üstüymüş :/ bu alper potuk transferi.

ey ezik bukalemun, hesap öyle olmaz.hesap bucasporlu sercan kayanın, trabzonspor gibi bir takımda oynayacak kapasitesi hiç olmamasına rağmen trabzon tarafından bucaya bonservis ödenerek transfer edilmesidir.hesap budur ey bukalemun.

alper potuk gibi gs ve ts'unda peşinden koştuğu gelecek vaadeden bir yeteneğin transfer edilmesi değildir.

ayrıca bu nasıl bir alışveriştir.sözüm ona eskişehir fenere yatıyor.e bu halde fenerbahçenin eskişehire para vermesi lazım.bunun futbolcu transferi görüntüsüyle yapılmasıda ihtimal dahilindedir.buraya kadar tamam.e iyide sezer eskişehirin en iyi oyuncusuydu.ligin en önemli futbolcularından biriydi.fb dışında gs,bjk,ts hepsi istiyordu.hakeza alper potukta bu sezon aynı durumda.

peki eskişehir gerizekalı mı da şike yapacak ama bu işten bir kazancı olmayacak.en iyi futbolcularını değerinde hatta bana kalırsa türkiyede yerli futbolculara ödenen faiş bonservisleri düşünürsek rayicinin bile altında fenerbahçeye satacak.

mantıken sercan kaya tarzı vasat bir oyuncusunu fenere hemde hatırı sayılır bir bonservisle satması gerekmez mi.işte o zaman hak veririm evet bu işte bir bit yeniği var derim.

oysa fenerin aldığı adamlar eskişehirin en iyi oyuncuları.ödediği bonservislerse değerinde.yani öyle abartılı bir parada yok ortada.bildiğim kadarıyla sezer fenerbahçeye 2.5 milyon euroya satıldı. e hani nerede burada eskişehirin karı.en iyi futbolcusunu değerinde satmış.bu sezonda en iyi futbolcusunu iddialara göre 4 milyon euro ve 1-2 futbolcunun kiralanması karşılığında fenere satıyor. ki alper potuk için gayet normal bir bonservis bu.g.sarayında 5 milyon euro vermeye hazır olduğu biliniyordu.

sonuç olarak şike arayanlar kendilerine bakacaklar.adres bulalemun ittifakıdır.geçen sezon 2.yarının ilk 6 maçında sadece 2 galibiyet alabilen trabzonun sonraki 11 lig maçında nasıl 10 galibiyet aldığını trabzonun özellikle gs,bursa,buca,karabük maçlarında neler yaşandığını herkes gayet iyi biliyor.ve tabi fenerbahçenin maçlarını kazanırken nasıl göbeğinin çatladığını fenerbahçeye aslan kesilen o rakiplerin trabzona karşı nasıl süt dökmüş kedi gibi çıktığını biraz insanlıktan nasibini almış her futbolla ilgili birey pekala gördü.

transferler üzerinden şike arayanlarda yukarıda belirttiğim gibi sercan kaya transferine bakacaklar.trabzondan g.saraya giden futbolcuları inceleyecekler.

mesela engin baytar gibi yetenekli bir milli futbolcu sadece 1 milyon euroya g.saraya satılmıştır.şike arayanlar bunlara bakacak.

özetle cemaat operasyonlarına karnımız tok.fettoşun cemaati kulübün anahtarlarını istiyor diye militan yargısı fenere adli operasyon düzenleyince kendinizi temiz mi sandınız ey bukalemunlar.