bugün
- silver ile evlenecek erkek52
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın14
- sözlükteki bayan azlığı6
- gammaz çetesi8
- sarapci koala61
- sözlük sapığı kim5
- deniz gül3
- şarapçının mal varlığı5
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- saadetler dilemek3
- popeyes3
- hezekiel2
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- melekenin balıkları kavurması2
- hristiyanlık2
- büyük insan3
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- arkadaşlar fasfakirim ya4
- mitsubishi lancer2
- carrefour3
- kfc2
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- teomancalmasur8
- evgeny grinko3
- tuzlu kahve dizisi8
- ellerim bos gonlum hos29
- pazartesi diyete başlamak4
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu2
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- recep tayyip erdoğan6
- düşen insana gülmek3
- rica etsem beni linçler misiniz13
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar8
- dünün en beğenilen entry leri3
- cop316
- el chadaille bitshiabu9
- uzay gemisini değnekçiye bırakan uzaylı2
- sözlükteki akepeliler2
- dut çayı2
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- sözlükteki bot yazarlar3
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- aşk-ı memnu4
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- sürü zekası8
- ben geldim naneler10
- yüzüklerin efendisi6
dışsal bir uyaranın içselleştirilmesini takip eden duygusal yoğunluktur. bir çok kez hiç umulmadık zamanlarda çıkar insanların karşısına. aşk denilince yalnızca bir kişinin bir başka kişiye beslediği duygular akla gelmemelidir.aşkın bir çok hali vardır. biz insanlar ise son zamanlarda hep aşkın "z" halini yaşıyoruz. ( bunu neden bu şekilde tarif ettiğimi sormayın keza soru cevapsız kalacaktır; çünkü bu tanımın mantıklı bir anlamı yok. aslında yaşamamız gereken en son hali şeklinde toparlayabilirim ama, evet bunu başardım.) aşk çoğu kez insanlar için özellikle hayatın ilk yıllarında - bu devrede erginlik, ergenlik ve ilk gençlik dönemlerini sıralayabiliriz- karşı cinse duyulan ve çoğunlukla yaşanılan ıstırapların temel nedeni olan bir duygudur. bu dönemlerinde gençler özellikle hayatın kitabını "aşk acısı" başlığıyla yazabileceklerini düşünürler. daha sonraki dönemlerde -kanın deli akmaktan yorulduğu orta yaşlarda- aşk insan hayatından olağanüstü bir hızla uzaklaşır. bu dönemlerde aşka olan inanç önceki dönemlere göre oldukça azalmıştır. "bizden geçti, gençler yaşasın" mantığıyla küstürülen aşk, orta yaş kategorisine giren kimselerle pek muhatap değilidir bu yüzden. yaşlılık döneminde ise bir tüy hafifliğiyle kalplere konan kocaman aşklar çıkar ortaya. bu dönemde akla gelebilecek bir çok şeye karşı büyük bir aşk doğar kalplere... çiçekler, böcekler, güneşli havalar, yağmurlu havalar, sahil, deniz kokusu, çok şanslı bir yaşlıysa eğer; hayatının en büyük anlamı olan eşinin kırışık elleri, bembeyaz saçları bile aşk tanımının içinde kocaman bir yer kaplar... aşk tanımına dönecek olursak, diyebilirim ki; aşk yaşanması gerekenlerdir. ve bence yaşamdan zevk almak asıl amaçsa hayata aşık olunmalıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar