bugün

facebook

akrabalarından herhangi biri (hele de embesilse bu akraba) facebook listende olduğunda daha bir çekilmez oluyor bu site. öyle bahtsız bir insanım ki karaca halı yıkama fabrikası arkadaşlık talebi gönderiyor her hafta. öyle bir ortamdayım ki, çocukluk aşkım sürekli olarak city ville oynamam için talep gönderiyor. akrabalarımın bütün 12 yaş altı çocukları listesine ekliyor beni. fotoğraflarıma 'choq datlhu cıqmıshınxd' şeklinde yorumlar yapıyolar. siliyorum hemen. kırıcam ama birgün birini ağlatmadan nasıl beceririm onu düşünüyorum. çocuktur yapar eder de diyemiyorum abi çocuksa çocukluğunu bilsin. derslerine çalışsın, top oynasın, seksek oynasın, ip atlasın filan. nette ne işi var mk?

hele kız kardeşim.. off. az önce profilini bi inceleyeyim dedim sinirlerim tepeme çıktı.

şöyle bir ileti yazmış :
'bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım.' bu şekilde yani bitişik. altına yapılan yorumlar beni felç ediyodu az daha :

x : bak bu söz süperrr
kardeşim :e yani işte
x : yanişi değil knk gerçekten bk güzel söz bu

'lan kaç ayrılık yaşadın mal kardeşim benim.' yazıcaktım . vazgeçtim lan ayıp olur diye. konuşayım uygun zamanda, öyle şeyler yazacak yaşta değilsin diye. çocuksa çocuk gibi davransın. sinire kestim ya durup dururken.
© copyright 2005 - 2026