bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması16
- kızlar naber10
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- g3 ile intihar etmek2
- hamama gitmek4
- komşuya kahveye gitmek8
- parmak kılları4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- erdal beşikçioğlu16
- yağmurcu neden akpli8
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- en tehlikeli insan tipleri6
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- asgari ücretle çalışan yazarlar3
- yar2
- rak2
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- aile hekimi2
- nervio hamferdi10
- manifest4
- trivagoya bakmadın mı2
- 3 ağustos 20263
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- şükürcülük2
- mod geldi mod geldi4
- iş ilanı2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- yeğen2
- çay içen kız13
- sinem dedetaş10
- çok sıcak olması2
- smallville'deki konuk oyuncular6
- yanlış ata oynamak3
- arıların biraz mallaşmış olması4
- gammazların göze batması2
- galatasaray10
- bacanak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- borsa4
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- ateizm3
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- iş hayatı4
- isana3
- ali vefa10
topluluklara karşı insanın kazanması için olması gerekendir. vatan sevgisini komutanın özel tuvaletini temizlemek olarak görenlerin istemeyeceğidir.
burada fatih terim ekolünden gaz entryler doluşmuş yine. önce askerliği öğrenmek gerek. her askere giden pkk'lı itlerle savaşıyor, vatanı koruyor filan mı sanıyorsunuz? hayır. hadi öyle olsa gidelim, sonuçta orta okul dönemini okuldan kaçarak counter strike'a giderek değerlendirmiş bir nesiliz.
askerlik ciddi ciddi mantığın zerresinin görünmediği yerdir. bunu öyle ''ay ne kadar hümanistim, askerliği sevmemeliyim'' mantığıyla değil, uzunca bi süre askeriyede görev yapmış dayıma dayanarak söylüyorum. adam askerliğinin ilk dönemlerinde kavanoz nöbeti tutmuş lan, sırf komutana ''komutanım neden bu depoda nöbet tutuyoruz'' dediği için. herif koymuş yere kavanozu, ''bunun nöbetini tutacaksın'' demiş. bu ne amk? neresine saygı duyayım ben bu sistemin, bu herifin?
peygamber ocağıymış. hee amk ankastre mutfak seti.
etrafta binlerce milyonlarca 'sizin' gibi, ''vatan için canımı veririm, 15 ay umrumda değil'' diyen açıköğretim kayıtlı(eheh) insan var. onlar gider askere, nedir yani? gitmeyen de farklı alanlarda, gönüllü hizmette kullanılır. şart mı yani komutandan dayak yemek? gelin ben döverim la sizi çok meraklıysanız.
burada fatih terim ekolünden gaz entryler doluşmuş yine. önce askerliği öğrenmek gerek. her askere giden pkk'lı itlerle savaşıyor, vatanı koruyor filan mı sanıyorsunuz? hayır. hadi öyle olsa gidelim, sonuçta orta okul dönemini okuldan kaçarak counter strike'a giderek değerlendirmiş bir nesiliz.
askerlik ciddi ciddi mantığın zerresinin görünmediği yerdir. bunu öyle ''ay ne kadar hümanistim, askerliği sevmemeliyim'' mantığıyla değil, uzunca bi süre askeriyede görev yapmış dayıma dayanarak söylüyorum. adam askerliğinin ilk dönemlerinde kavanoz nöbeti tutmuş lan, sırf komutana ''komutanım neden bu depoda nöbet tutuyoruz'' dediği için. herif koymuş yere kavanozu, ''bunun nöbetini tutacaksın'' demiş. bu ne amk? neresine saygı duyayım ben bu sistemin, bu herifin?
peygamber ocağıymış. hee amk ankastre mutfak seti.
etrafta binlerce milyonlarca 'sizin' gibi, ''vatan için canımı veririm, 15 ay umrumda değil'' diyen açıköğretim kayıtlı(eheh) insan var. onlar gider askere, nedir yani? gitmeyen de farklı alanlarda, gönüllü hizmette kullanılır. şart mı yani komutandan dayak yemek? gelin ben döverim la sizi çok meraklıysanız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar