bugün
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- kötü biri olduğunu bilmek5
- deli olduğunun farkına varmak6
- diyanetin abd'deki villaları8
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- arkadaşlar nasılsınız6
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- acıkmamak için öneriler5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin221
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kontrat fosfor karburator5
- chp'nin hali ne olacak49
- determinizm2
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- sarı yeleli aslan trump8
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- gecenin şarkısı5
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- anın görüntüsü18
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- mor semsiyeli yabanci14
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- zallın fake hesabı var mı9
- gocu26
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- hababam sınıfı semra hoca7
- yazarları gülümseten şeyler6
- soğuk suda duş almak2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
--spoiler--
dizinin başından beri "iyi ama bir çok paralel evren var, neden diğer paralel evrenler gösterilmiyor da, konu sadece ikisi arasında geçiyor" sorusu geliyor. ya da her bölüm promosundan sonra "acaba gelecek bölümde 3. paralel evren de mi işin içine girecek" soruları soruluyor çeşitli forumlarda.
aslında bu sorulara walter 4. sezonda çaktırmadan cevap verdi.
hatırlanacağı üzere walter bir diyalogunda (sanırım 3 ya da 4. bölümün previously bölümünde de tekrarlanmıştı bu diyalog) aynen şunu demişti:
"peter'ın ölümünden sonra diğer paralel evrenleri izlemeye başladım. bunların arasında peter'ın aynen bizim evrenimizde olduğu gibi hasta olduğu bir evren buldum. ve onu iyileştirmek için bizim evrenimize getirdim. işte bu iki evren o andan sonra etkileşime geçmeye başladı".
yani dizi sonsuz sayıda paralel evren olduğu gerçeğini inkar etmiyor. tam tersine bunu vurguluyor. ancak dizinin konusuna göre, walter bu paralel evrenlerin sadece birinde, yani şu anda dizide görülen alternatif evrende peter'ın aynı bizim evrenimizde olduğu gibi hasta olduğunu gördü. o yüzden o evreni seçti.
diğer evrenlerde belki peter hasta değildi. belki peter bile yoktu, walter hiç evlenmemişti bile. belki walter daha çocukken ölmüştü bir diğer evrende.
bu yüzden bizim evrenimize en yakın, yani yine walter'ın evli olduğu, peter isminde bir oğlu olduğu, ve bu peter'ın yine hasta olduğu bir evreni seçti. bu yüzden o diğer evrende de bizim evrenimizde olan karakterler çok ta farklı olmadan, minimum farklarla var. new york yine benzer new york, özgürlük anıtı yine var, olivia yine fbi'da vb. zira o seçilen evren bizim evrene en yakın evrenlerden.
bu da walter'ın evrenimize en yakın, yani kendi peter'ına en çok benzeyen versiyonu barındıran evreni aramasından, bulmasından ve seçmesinden kaynaklanıyor.
ve bu seçim sonrasında bu iki evren etkileşmeye, birbirine bağlanmaya başlıyor. şu an için diğer evrenlerin işin içinde olmamasının nedeni de bu.
--spoiler--
dizinin başından beri "iyi ama bir çok paralel evren var, neden diğer paralel evrenler gösterilmiyor da, konu sadece ikisi arasında geçiyor" sorusu geliyor. ya da her bölüm promosundan sonra "acaba gelecek bölümde 3. paralel evren de mi işin içine girecek" soruları soruluyor çeşitli forumlarda.
aslında bu sorulara walter 4. sezonda çaktırmadan cevap verdi.
hatırlanacağı üzere walter bir diyalogunda (sanırım 3 ya da 4. bölümün previously bölümünde de tekrarlanmıştı bu diyalog) aynen şunu demişti:
"peter'ın ölümünden sonra diğer paralel evrenleri izlemeye başladım. bunların arasında peter'ın aynen bizim evrenimizde olduğu gibi hasta olduğu bir evren buldum. ve onu iyileştirmek için bizim evrenimize getirdim. işte bu iki evren o andan sonra etkileşime geçmeye başladı".
yani dizi sonsuz sayıda paralel evren olduğu gerçeğini inkar etmiyor. tam tersine bunu vurguluyor. ancak dizinin konusuna göre, walter bu paralel evrenlerin sadece birinde, yani şu anda dizide görülen alternatif evrende peter'ın aynı bizim evrenimizde olduğu gibi hasta olduğunu gördü. o yüzden o evreni seçti.
diğer evrenlerde belki peter hasta değildi. belki peter bile yoktu, walter hiç evlenmemişti bile. belki walter daha çocukken ölmüştü bir diğer evrende.
bu yüzden bizim evrenimize en yakın, yani yine walter'ın evli olduğu, peter isminde bir oğlu olduğu, ve bu peter'ın yine hasta olduğu bir evreni seçti. bu yüzden o diğer evrende de bizim evrenimizde olan karakterler çok ta farklı olmadan, minimum farklarla var. new york yine benzer new york, özgürlük anıtı yine var, olivia yine fbi'da vb. zira o seçilen evren bizim evrene en yakın evrenlerden.
bu da walter'ın evrenimize en yakın, yani kendi peter'ına en çok benzeyen versiyonu barındıran evreni aramasından, bulmasından ve seçmesinden kaynaklanıyor.
ve bu seçim sonrasında bu iki evren etkileşmeye, birbirine bağlanmaya başlıyor. şu an için diğer evrenlerin işin içinde olmamasının nedeni de bu.
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar