bugün
- tememda kenka nalaka11
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek6
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak7
- nervio6
- gonulden bagli5
- zamanbaba mokv dir5
- istanbul un çok pahalı olması4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- truenun yetkili olması7
- gammazlık8
- 15 mayıs gecesi3
- true nickli namussuz kadın düşkünü6
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- dhalsim9
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- artı oy artışı2
- true nickli yazar16
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- muslettin amca3
- biraderler uludağ sözlüğün beka sorunudur2
- kasiyer kızdan hoşlanmak6
- odyssey3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir3
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi3
- sektörel ve bölgesel asgari ücret modeli2
- sözlükte kavga olacak hissi6
- true'nun yetkili olmayınca sözlüğe küsmesi3
- anın görüntüsü13
- slavko vincic5
- gammazlık yetkim alınırsa sözlüğü terk ederim3
- chatgptye penis fotoğrafını atmak20
- kih kih birader2
- iremge nerede2
- gocu27
- kafakoparan emmi2
- arjantin18
- sword art online3
- rafting2
- yazar kızdırmak4
- ispanya18
- seri gizli artı oy veren melek5
- oğuzhan uğur10
- haluk levent21
- 90 lar da hayat güzeldi yavşaklığı2
- 2026 dünya kupası23
- entry si silinen yazarın salya sümük ağlaması3
- futbol13
akşam işten eve dönerken otobüste yaşanan olay:
ben otobüs şöförünün bir arkasında oturuyordum, yanımda ise bir iş arkadaşım var otobüs, araba vb. taşıtlara bindiğinde sürekli uyur
-ki yine uyur haldeydi. biraz sonra bir kadın parmak kaldırdı, otobüs hızlı geçtiğinden kadının 10 metre kadar ilerisinde durabildi.
kadın vücudunu zor taşıyan yaşlı bir teyze, yaşlılığın verdiği yorgunluk olsa gerek.
kadın merdivenlerden çıkmaya çalışırken;
-pfffff işin gücün yoksa şimdi bunu bekle.
+dur oğlum dur. az bi dakika beklesen nolur.
-de hadi teyze senimi beklicem, 3 günde binersin!
+tamam oğlum çıkıyorum sakin ol.
-senin gibi 3 kişi alırsak ekmeği yeriz biz aq. (küfür sessizdi ama ben duydum, neredeyse kadını dövecekti.)
kadın, şişman ufak boylu birisi. neredeyse bebekler gibi emekleyerek çıkacak otobüse.
(şöförün sözleri dalgınlığıma sebep oldu) otobüsün, en üstteki merdiveninden ayağa kalkmaya çalışan teyzeye bakarken;
-çoçuğum az yardım etsene ne bakıyosun.
afallamış halde kadının elinden tutup yardım ettim, zaten otobüse zor çıktı birde arka koltuklara oturmak yerine doğrudan yerime oturacaktı ki daha oturmadan şöför gaza basınca kadın koltuğa yüzünü çarptı, ama en sonuna oturdu. ben de arka tarafa geçtim mecburiyetten.
kadının yolculuğu bittikten sonra;
+şurada dururmusun oğlum.
yaşlı teyze, hızlı ineyimde laf etmesin korkusuyla çabucak inmeye çalıştı, hatta kaldırıma düşecekti inerken.
otobüs söförü;
-ohooo işe bak! 2 saatte inmesini bekle işin yoksa,ekmeği yeriz biz arkadaş.
ön yargılı olmadım otobüsçüye hak vermiştim biraz da olsa, "nede olsa dakikayla çalışıyor, para kesiyorlar falan" demiştim, yarın ki halini görene kadar.
yarın aynı yerde aynı otobüse bindim, aynı koltuğa oturdum şans eseri. benim arkadaş yine uyuyr haldeydi. (3 dakika yeterli uyuması için)
bu sefer bir boyacı çoçuk bindi otobüse, eli yüzü ayakkabı boyasıydı. dünkü yaşlı teyzenin bindiği yerlerin yakınında bindi o da.
çoçuk parayı uzattı;
+buyur abi.
-(robin hood kesildi başımıza.) koy oğlum onu cebine, bizde emek verdik bizde işçilik yaptık senin gibi, bilirim senin halini.( daha bir çok şey sölemişti bu insan, ama hatırlamıyorum.)
iç sesim: hassiktir lan, illaki humanist olmak için tecrübe sahibi olmakmı lazım, daha önce yaşadığın olaylara bakıp öylemi davranacaksın sende bir gün yaşlanacaksın dünkü kadının yerine düşeceksin.
belkide yaşlanmadan ölür. belki bir gün o kadına yaptıkları ona yapılır. sonunda tecrübe sahibi olmak yetmez, ama düşünmek ona yeter... belkide yetmez.
ben otobüs şöförünün bir arkasında oturuyordum, yanımda ise bir iş arkadaşım var otobüs, araba vb. taşıtlara bindiğinde sürekli uyur
-ki yine uyur haldeydi. biraz sonra bir kadın parmak kaldırdı, otobüs hızlı geçtiğinden kadının 10 metre kadar ilerisinde durabildi.
kadın vücudunu zor taşıyan yaşlı bir teyze, yaşlılığın verdiği yorgunluk olsa gerek.
kadın merdivenlerden çıkmaya çalışırken;
-pfffff işin gücün yoksa şimdi bunu bekle.
+dur oğlum dur. az bi dakika beklesen nolur.
-de hadi teyze senimi beklicem, 3 günde binersin!
+tamam oğlum çıkıyorum sakin ol.
-senin gibi 3 kişi alırsak ekmeği yeriz biz aq. (küfür sessizdi ama ben duydum, neredeyse kadını dövecekti.)
kadın, şişman ufak boylu birisi. neredeyse bebekler gibi emekleyerek çıkacak otobüse.
(şöförün sözleri dalgınlığıma sebep oldu) otobüsün, en üstteki merdiveninden ayağa kalkmaya çalışan teyzeye bakarken;
-çoçuğum az yardım etsene ne bakıyosun.
afallamış halde kadının elinden tutup yardım ettim, zaten otobüse zor çıktı birde arka koltuklara oturmak yerine doğrudan yerime oturacaktı ki daha oturmadan şöför gaza basınca kadın koltuğa yüzünü çarptı, ama en sonuna oturdu. ben de arka tarafa geçtim mecburiyetten.
kadının yolculuğu bittikten sonra;
+şurada dururmusun oğlum.
yaşlı teyze, hızlı ineyimde laf etmesin korkusuyla çabucak inmeye çalıştı, hatta kaldırıma düşecekti inerken.
otobüs söförü;
-ohooo işe bak! 2 saatte inmesini bekle işin yoksa,ekmeği yeriz biz arkadaş.
ön yargılı olmadım otobüsçüye hak vermiştim biraz da olsa, "nede olsa dakikayla çalışıyor, para kesiyorlar falan" demiştim, yarın ki halini görene kadar.
yarın aynı yerde aynı otobüse bindim, aynı koltuğa oturdum şans eseri. benim arkadaş yine uyuyr haldeydi. (3 dakika yeterli uyuması için)
bu sefer bir boyacı çoçuk bindi otobüse, eli yüzü ayakkabı boyasıydı. dünkü yaşlı teyzenin bindiği yerlerin yakınında bindi o da.
çoçuk parayı uzattı;
+buyur abi.
-(robin hood kesildi başımıza.) koy oğlum onu cebine, bizde emek verdik bizde işçilik yaptık senin gibi, bilirim senin halini.( daha bir çok şey sölemişti bu insan, ama hatırlamıyorum.)
iç sesim: hassiktir lan, illaki humanist olmak için tecrübe sahibi olmakmı lazım, daha önce yaşadığın olaylara bakıp öylemi davranacaksın sende bir gün yaşlanacaksın dünkü kadının yerine düşeceksin.
belkide yaşlanmadan ölür. belki bir gün o kadına yaptıkları ona yapılır. sonunda tecrübe sahibi olmak yetmez, ama düşünmek ona yeter... belkide yetmez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar