bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı3
- yazarların bildiği en kötü küfür5
- mikrodalgaya sucuk koymak5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay4
- penise dövme yaptırmak3
- erdogan'a suikast timi itirafı2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- clemence baptista4
- renault 9 broadway8
- nihoşun ölümü16
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- futbol3
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- memduh bashgan14
- kezoların burada kibirlenmesi5
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- avusturya3
- saç dökülmesi5
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- yazın yorganla yatan insan5
- meal kuran değildir26
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- artı oy alma yolları5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- çaylak olunca hissedilenler5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- ekonomi13
- hangi şehrin neyi meşhur4
- en hakiki mürşitteki ilim4
- asteğmen7
- mason greenwood5
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- gecenin şiiri5
- tavsiye4
- simko39
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- rambo ariel ortega8
- tuba büyüküstün7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- moderatörlere sesleniş5
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- özgür özel'in tutuklanması9
- haydi selametle kt3
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- brad pitt4
- dünya2
romanya'nın üç büyük şehrinden biridir. bence timisoara doğanın ve insan oğlunun yaratıcılığının bir mucizesi. şuana kadar gördüğüm en güzel şehirlerden biri.
romanya'nın çoğu yerinde olduğu gibi burada da çok fazla park var. mesela parkul botanic adı üstünde botanik parkı, bükraş'tekinden küçük ama çok güzel çiçekler falan var.
timisoara'da çok ama çok az türk var hepsi de birbirini tanıyor zaten. bir tane 4. sınıfa kadar eğitim veren küçük bir türk okulu var. çok az öğrencisi var, türklerin çocukları burada eğitimlerini görüyor büyük olanlarda arap okuluna gidiyor.
büyük bir tane alışveriş merkezi var. adını yanlış yazmıyorsam eğer ismi ilius mall.
timisoara romanya'nın öğrenci şehri. burada bir sürü üniversite olduğu gibi yurtlar hep bir yerleşke halinde iç içe bulunuyor. ben şuana kadar bu şekilde 3 tane yurt yerleşkesi gördüm. yurtlar kızlı erkekli tüm romanya'daki yurtlarda olduğu gibi yurtta yemek verilmiyor ama yerleşkenin içerisinde bir çok yemek yeme yeri, market, cafe, bar, kırtasiye vb. şeyler bulunuyor. ya da yakınlarında mutlaka oluyor.burada çok fazla sırp öğrenci bulunuyor aynı zamanda. çünkü sırbistan buraya çok uzak değil. macar kültürünün çok yoğun olduğu söyleniyor ancak ben daha hiç böyle bir şeye rastlayamadım.
bunun dışında timisoara'nın meydanı (piata unuri) büyük bir ortodoks katedrali'ni barındırıyor. bunun dışında her yerden buram buram tarih fışkırıyor. binaların hepsi çok eski ve çok güzel. çoğu ev olarak kullanılıyor. yani istanbul'u saymazsak tüm türkiye bir timişoara eder diyebiliriz. bunun dışında çok sakin bir şehir.
romanya'nın çoğu yerinde olduğu gibi burada da çok fazla park var. mesela parkul botanic adı üstünde botanik parkı, bükraş'tekinden küçük ama çok güzel çiçekler falan var.
timisoara'da çok ama çok az türk var hepsi de birbirini tanıyor zaten. bir tane 4. sınıfa kadar eğitim veren küçük bir türk okulu var. çok az öğrencisi var, türklerin çocukları burada eğitimlerini görüyor büyük olanlarda arap okuluna gidiyor.
büyük bir tane alışveriş merkezi var. adını yanlış yazmıyorsam eğer ismi ilius mall.
timisoara romanya'nın öğrenci şehri. burada bir sürü üniversite olduğu gibi yurtlar hep bir yerleşke halinde iç içe bulunuyor. ben şuana kadar bu şekilde 3 tane yurt yerleşkesi gördüm. yurtlar kızlı erkekli tüm romanya'daki yurtlarda olduğu gibi yurtta yemek verilmiyor ama yerleşkenin içerisinde bir çok yemek yeme yeri, market, cafe, bar, kırtasiye vb. şeyler bulunuyor. ya da yakınlarında mutlaka oluyor.burada çok fazla sırp öğrenci bulunuyor aynı zamanda. çünkü sırbistan buraya çok uzak değil. macar kültürünün çok yoğun olduğu söyleniyor ancak ben daha hiç böyle bir şeye rastlayamadım.
bunun dışında timisoara'nın meydanı (piata unuri) büyük bir ortodoks katedrali'ni barındırıyor. bunun dışında her yerden buram buram tarih fışkırıyor. binaların hepsi çok eski ve çok güzel. çoğu ev olarak kullanılıyor. yani istanbul'u saymazsak tüm türkiye bir timişoara eder diyebiliriz. bunun dışında çok sakin bir şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar