bugün
- hangi manifest kızısın9
- kabataş olayı görüntüleri27
- mehdiyete dair hayalleriniz6
- istanbul un çok pahalı olması27
- arkadaşlar ne oldu size böyle5
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı5
- en sevilmeyen ev işleri15
- volkswagen beetle3
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak4
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- gocu25
- gönül almaya çalışan erkek11
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi4
- ciddiye alınmamak2
- en son ne aldınız5
- meyveli lahmacun2
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması2
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- gece yolda yürürken arabada görülen çığlık maskesi2
- temas2
- mehdi bir ihtiyaçtır2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- bilgi içerikli entry girmeyen yazarın cnsl yönelmi2
- helicobacter pylori2
- ben lafa değil göte bakarım4
- haluk levent son açıklaması6
- dünya kaç renklidir3
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- şimdi herkes su içsin3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- ne yesem3
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- kız dediğin biraz saf olur3
- ömer hayyam5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- lansor4
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- düşene gülmek2
- mücteba hamaney2
- molla rejimi2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- sözlük kızlarının kombinleri20
- herkes yatsın iyi geceler9
- hata çözmek2
- tembel ve çalışmayan insan16
- velvet vs nervio19
- yks 20263
grubun çok başarılı ve kaliteli bir iş çıkarttığı aşikar. bunu, ortalama bir dinleyici fatma turgut'nun sesindeki sıradışılığa bağlama eğilimindedir. ki bu ortalama dinleyici kavramına çoğu radjo dj'i de dahil. varsa yoksa fatma turgut'un sesinin harikalığından bahsediyorlar zira kendileri. arkada çok sağlam bir müzikal birikimi ve allah vergisi bir yaratıcılığı olan müzisyenlerin olduğu zaten gündeme gelmez pek.
fatma turgut hakkında yazmak istiyorum entrynin bu noktasından itibaren ama biraz çekincem var açıkçası. anlatmak, anlaşılmak ziyadesiyle zor. ancak boşver ya! içimden geleni yazamayacaksam bana ne sözlükten di mi?
biliyorum bütün genellemeler yanlıştır ekolü var. ama genelleyeceğim. fatma turgut güzel bir kadın değil. hatta daha da hödükçe anlatmam gerekirse: çirkin bir kadın. neye göre kime göre ekolü de apartta bekliyordur ama yapacak bişi yok. ve güzel olmaması muhtemeldir ki canını çok sıkmıştır, sıkıyordur. ama bencil bir şekilde ben, fatma turgut gibi güzel olmayan kadınların müzik camiasında olmasını istiyorum. erkek millet güzeli sever, şımartır ne yazık ki. ve fatma gibi kadınları pek el üstünde tutmazlar. kolay ihanete uğrar bu önemli insanlar. hemen bıkıveririz onlardan. nihayetine baktığımızda ise, içi dolu, güzel ve kaliteli işlerin de -aksi de az biraz vuku buluyordur tabi ama- genelde bu kadınların beyninden, elinden, ağzından çıktığını görürüz. hepimiz eğlenmeyi, dans etmeyi severiz belki ama hemen hepimizin gönlünde şöyle bi kalbimizi titreten hikayesi olan bir şarkı vardır. kadın şarkıcılar arasında da bu sınıfa giren şarkıları yazan kadınların çekici kadınlar olmaması tesadüf değildir diye düşünüyorum.
fatma tugut çok alımlı, çok güzel bir kadın olsa idi, çok şımartılsa idi bu şarkıları yazamaz, bu derinlikte seslendiremezdi sanırım. genelin güzel diye nitelediği aylin aslım'a bakıyorum, özlem tekiN'e, amy lee'ye bakıyorum. yok! olmadılar, olamadılar bi türlü. bi çıktılar sonra yaptıkları pek kaliteli işler değildi.
şebnem ferah, fatma turgut, amy winehouse... siz aslında çok güzelsiniz.
fatma turgut hakkında yazmak istiyorum entrynin bu noktasından itibaren ama biraz çekincem var açıkçası. anlatmak, anlaşılmak ziyadesiyle zor. ancak boşver ya! içimden geleni yazamayacaksam bana ne sözlükten di mi?
biliyorum bütün genellemeler yanlıştır ekolü var. ama genelleyeceğim. fatma turgut güzel bir kadın değil. hatta daha da hödükçe anlatmam gerekirse: çirkin bir kadın. neye göre kime göre ekolü de apartta bekliyordur ama yapacak bişi yok. ve güzel olmaması muhtemeldir ki canını çok sıkmıştır, sıkıyordur. ama bencil bir şekilde ben, fatma turgut gibi güzel olmayan kadınların müzik camiasında olmasını istiyorum. erkek millet güzeli sever, şımartır ne yazık ki. ve fatma gibi kadınları pek el üstünde tutmazlar. kolay ihanete uğrar bu önemli insanlar. hemen bıkıveririz onlardan. nihayetine baktığımızda ise, içi dolu, güzel ve kaliteli işlerin de -aksi de az biraz vuku buluyordur tabi ama- genelde bu kadınların beyninden, elinden, ağzından çıktığını görürüz. hepimiz eğlenmeyi, dans etmeyi severiz belki ama hemen hepimizin gönlünde şöyle bi kalbimizi titreten hikayesi olan bir şarkı vardır. kadın şarkıcılar arasında da bu sınıfa giren şarkıları yazan kadınların çekici kadınlar olmaması tesadüf değildir diye düşünüyorum.
fatma tugut çok alımlı, çok güzel bir kadın olsa idi, çok şımartılsa idi bu şarkıları yazamaz, bu derinlikte seslendiremezdi sanırım. genelin güzel diye nitelediği aylin aslım'a bakıyorum, özlem tekiN'e, amy lee'ye bakıyorum. yok! olmadılar, olamadılar bi türlü. bi çıktılar sonra yaptıkları pek kaliteli işler değildi.
şebnem ferah, fatma turgut, amy winehouse... siz aslında çok güzelsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar