bugün

fenerbahçe

kendileri de hiç bir şey olmayacağının farkında olan takımdır. iki liginde kurası çekildikten sonra beni alt lige alın dersen kimse kabul etmez. kendileri de bunu bildiği için böyle bir şey ortaya attılar. fakat burası türkiye ne olur ne olmaz diye bu isteklerini yazılı olarak federasyona bildirmediler.

önce biz şike yapmadık dediler, sonra bu ligde herkes şike yapıyor bizi mi buldunuz sadeceye getirdiler olayı. herkes şike yapar mı bilmem ama para benim lig benim havasına bürünmek size yaramadı, bak o dandik federasyon bile. sizi yıkma noktasına getirdi*
bir ara o kadar çoştular ki* şike soruşturmasını ergenekon ile birleştirmeye kalktılar. ordakilerle siz bir misiniz lan? en basiti ergenekonda delil yok siz de yok mu?

yalnız bu takım federasyon kararları konusunda haklı, şöyle ki federasyon tam türk işi olduğu için doğru düzgün karar almıyor. italya' daki şike soruşturmasının ne kadar zamanda karara bağlandığını bilenler, zaten artık söyleyecek söz bulamıyorlar. basite indirgeyeyim, sen futbolcusun * seni şike soruşturulması tamamlanmayan bir takım kadrosuna katmak istiyor gider misin?

özetle fedarasyon da fenerbahçe de suçludur. ama güzel ülkemde işler kitabına göre işlenmediği için olay nerede biter veya biter mi kimse bilmiyor.
© copyright 2005 - 2026