bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- tecavüze ceza önerisi7
- coco star5
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz3
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- erkek olmanın çok zor olması4
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam4
- sudekiray'ın ai olması2
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- sözlük kızlarının kombileri7
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- illuminati'nin amacı2
- hard seven kız2
- ben aslında kızım7
- ctrlx abla12
- öğretmen dayağı2
- cahildim dünyanın rengine kandım2
- kapitalizmin alıp götürdükleri2
- özgür özel7
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- rastgele diyalog etkileşimi3
- telefonda cs oynamak2
- seni seviyorum ama bunu dile getiremem2
- uysaljakoben adamdır2
- ahmet sezer bey'i 10 bin ulupuan yapıyoruz2
- antipanik8
- oytunkaran'ı özlemek6
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir4
- en köylü özelliğiniz3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- o son birayı içmek5
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- fransız arabaları2
- kitap okuyan erkek9
- gocu31
- türklerin türk olmadığı gercegi2
- kadın çalışana kızıp kafeyi dağıtan maganda2
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- nervio abla6
- cilgincapkin7
- voleybol milletler ligi2
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
hayatımda yaşadığım, yaşayabileceğim en rezil en dumur eden olayı sizlere anlatmak istiyorum.
şimdi efendim, nisan ayındayız. ben biriyle birlikteyim o vakitler. aşığım, ölüyorum falan. kendi evi vardı arkadaşın ama bana söylemeyi unuttuğu da küçük(!) bir ayrıntı vardı. neyse ben hayatımda ilk kez birinde kalmışım, böyle bi tuhafım falan. sabah da arkadaşımız işe gittiğinden ben evde tek başıma takılıyorum. böyle hafiften üşüdüğümden de üzerime ne bulduysam geçirmişim. bir anda içeriden bi ses geldi. şöyle bi dikeldim oturduğum yerde. allah allah ne ola ki bu derken birden anladım, kapı açılıyordu. yavaşça kalktım kapıdan kafamı uzattım kii bir bayan içeri girmekte. kadın da beni gördü o bana bakıyor ben ona. yüzümde sorgulayan bir ifade var benim, sen de kimsin dercesine. kadın bana bakıp, ben x in annesiyim dedi. evet ağzından bunlar çıktı ben içimden okkalı bi şekilde hass... çektim. size manzarayı da anlatayım;
notebook koltukta, yerde bardaklar falan, cips var koltukta ve ayakta elini başına koymuş ben ne halt edecem şimdi diye bakan salak bir kız. hemen içeri geçip hazırlandım ve dakikada kendimi dışarda buldum. tabii yüz kere kusura bakmayın falan dedim, başka şeyler de dedim ama inanın hatırlamıyorum. rezillik diz boyuydu zira.
bana söylemeyi unuttuğu o küçük ayrıntı, ailesinin karşı apartmanda oturduğu ve annesinin ara ara evi toparlamaya falan geldiğiydi. ikimiz de acaip utanmıştık ama benim rezil oluşum hiçbir şeyle karşılaştırılamazdı..
şimdi efendim, nisan ayındayız. ben biriyle birlikteyim o vakitler. aşığım, ölüyorum falan. kendi evi vardı arkadaşın ama bana söylemeyi unuttuğu da küçük(!) bir ayrıntı vardı. neyse ben hayatımda ilk kez birinde kalmışım, böyle bi tuhafım falan. sabah da arkadaşımız işe gittiğinden ben evde tek başıma takılıyorum. böyle hafiften üşüdüğümden de üzerime ne bulduysam geçirmişim. bir anda içeriden bi ses geldi. şöyle bi dikeldim oturduğum yerde. allah allah ne ola ki bu derken birden anladım, kapı açılıyordu. yavaşça kalktım kapıdan kafamı uzattım kii bir bayan içeri girmekte. kadın da beni gördü o bana bakıyor ben ona. yüzümde sorgulayan bir ifade var benim, sen de kimsin dercesine. kadın bana bakıp, ben x in annesiyim dedi. evet ağzından bunlar çıktı ben içimden okkalı bi şekilde hass... çektim. size manzarayı da anlatayım;
notebook koltukta, yerde bardaklar falan, cips var koltukta ve ayakta elini başına koymuş ben ne halt edecem şimdi diye bakan salak bir kız. hemen içeri geçip hazırlandım ve dakikada kendimi dışarda buldum. tabii yüz kere kusura bakmayın falan dedim, başka şeyler de dedim ama inanın hatırlamıyorum. rezillik diz boyuydu zira.
bana söylemeyi unuttuğu o küçük ayrıntı, ailesinin karşı apartmanda oturduğu ve annesinin ara ara evi toparlamaya falan geldiğiydi. ikimiz de acaip utanmıştık ama benim rezil oluşum hiçbir şeyle karşılaştırılamazdı..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar