bugün
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- ben geldim naneler19
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- sözlükte flörtleşmek18
- pandela43
- ferdi özbeğen9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- yazarlara verilmiş lakaplar4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- devlet kim lan7
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- wednesdayin annesi8
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- azgın türbanlı10
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- sözlüğün kahve olması13
- menekşe moru oje4
- izlenmiş en kusursuz film8
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- mmm pandela poposu kocaman5
- x in memeleri3
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- annenin ölmesi5
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- alttaki yazara aşık ol11
- alain delon vs cüneyt arkın5
- evlenmekten korkmak10
- dikkat dikkat tai lung kız11
- tai lung ile revani yemek4
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- türk müsün6
- anın görüntüsü20
- gerdek namazı10
- türklerin mal olduğunun ispatı2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
bir dönem moderasyonu çok eleştirdim, kendimce yanlış olan şeyleri söyledim. belli sebepler yüzünden de yazmama kararı almıştım. bir süre sözlüğün yüzüne bile bakmadım, döndüğümde "belki bir şeyler değişmiştir" ümidiyle, okumaya eskisi kadar cok olmasa da yazmaya başladım. sonra fakettim ki sözlükteki adam kayırmalar, format hataları, ve onlarca olmaması gereken ama gözümün önünde duran şey hala mevcut lakin artık beni rahatsız etmiyor. çünkü uludag sozluk'un artık benim için bir değeri kalmamıştı. burayı "güzelleştirmek" gibi bir amacım yoktu.
bugune gelirsek bir yazıyorum, bir yazmıyorum; bir okuyorum, bir yüzüne bakmıyorum. burayı "güzelleştirmek", "daha iyi bir yer haline getirmek" gibi amaçları rafa kaldıralı da çok oldu. çünkü yaptığım eleştirileri siklemeyerek sözlük (burada kasıt moderasyon ve admindir) aslında benim bu internet sitesi için hiçbir önemim olmadığını hatta (belki de) yokluğumun varlığımdan daha iyi olacağını gösterdi. şimdi ne özen gösteriyorum, ne de bende uğraşarak, şevkle bir şeyler karalama isteği... sözlük sadece bilgisayarın basına oturup yapcak bir şey bulamadığımda açtığım bir internet sitesi haline geldi.
the dewil'e gelecek olursak, haklıdır, doğru söylüyodur ama çabasının nafile olduğunu gördüm, yaşadım. ondan dolayı (bence) the dewil'in yapması gereken sözlük(kasıt gene moderasyon ve admindir) onu ne kadar ciddiye alıyorsa o da sözlüğü o kadar ciddiye alsın. başka bir deyişle siklemesin. çünkü burası köklü bir değişim olmadıkça düzelmez.
bugune gelirsek bir yazıyorum, bir yazmıyorum; bir okuyorum, bir yüzüne bakmıyorum. burayı "güzelleştirmek", "daha iyi bir yer haline getirmek" gibi amaçları rafa kaldıralı da çok oldu. çünkü yaptığım eleştirileri siklemeyerek sözlük (burada kasıt moderasyon ve admindir) aslında benim bu internet sitesi için hiçbir önemim olmadığını hatta (belki de) yokluğumun varlığımdan daha iyi olacağını gösterdi. şimdi ne özen gösteriyorum, ne de bende uğraşarak, şevkle bir şeyler karalama isteği... sözlük sadece bilgisayarın basına oturup yapcak bir şey bulamadığımda açtığım bir internet sitesi haline geldi.
the dewil'e gelecek olursak, haklıdır, doğru söylüyodur ama çabasının nafile olduğunu gördüm, yaşadım. ondan dolayı (bence) the dewil'in yapması gereken sözlük(kasıt gene moderasyon ve admindir) onu ne kadar ciddiye alıyorsa o da sözlüğü o kadar ciddiye alsın. başka bir deyişle siklemesin. çünkü burası köklü bir değişim olmadıkça düzelmez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar