bugün
- bana onu sormayin15
- bana onu sormayin tatlışlığı10
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- iltica27
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak6
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- sarapci koala hatayi6
- yarragi olan adam9
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları8
- allah'ın çocukları olarak insanlık3
- gunluklerim aylik olmus13
- game of thrones taki kerhaneci12
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi11
- ruyada cansu dere'yi görmek2
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi5
- doğum yapmanın hücreleri 11 yıl yaşlandırması4
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- patlak tekerleğe bijon anahtarı uzatmak3
- fatma betül sayan kaya51
- yarayı ateşle dağlamak2
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar11
- anın üzücü görüntüsü2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak5
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar4
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- cevheri güven3
- fon vurgunu akpli seçmene nasıl anlatılıyor3
- zulüm2
- ingiliz valisi ile gizlice buluşan cb adayı ekrem5
- gulmekicinyaratilmis2
- paket buket2
- silvermist15
- yobaz kudurtan kıyafetler6
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- kayseri2
- sözlükte sevmediğiniz yazar6
- yasin kol8
- ak partililerin apoya villa yaptırması11
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması5
- ak parti'nin halk düşmanı uygulamaları top 54
- keşke benim olsa denilen şeyler8
- sözlük kızları göreve7
- sizi kiskandiğini tespit ettiğiniz yazarlar4
- türk dizileri bizim için yapılmıyor5
- 60 yaşında diskoya giden adam7
- ruh hastalarını donuzlamak2
- yogartiksen11
- efsane olmuş replikler2
- usual emmi gel bakalım buraya7
hasbe has türk olan( kökeni umrumda değil, ben de rum kökenliyim ama türk'üm ne mutlu bana) hrant dink'in cenaze töreninde türklüğünden utanıp 'hepimiz ermeniyiz' diyen insanların gitmelerini istediğim yer...
dikkat çekici bir şekilde eksi oy gelmesi üzerine yapılan edit: Bu yazı, kanaatimce üç grup tarafından eksi oylanmıştır:
1)birinci grup seri eksi oy veren ibnelerdir ki bunları kaale almıyorum.
2)ikinci grup hrant dink'e türk dediğim için rahatsız olan gruptur. şöyle anlatayım; bana göre, bu ülkenin nüfus cüzdanını taşıyan ve vatanına milletine hasbehas türk kadar bağlı olan herkes en az safkan türk kadar türktür. bunu şunun için söylüyorum; ben rum kökenliyim ama içimde bu ülkeye karşı her zaman sonsuz bir sevgi beslemişimdir bugüne kadar ve bundan sonra da böyle olacak. bu nedenle benim gibi kökeni farklı olsa da bu ülkenin kayıtlarında varolan ve yine bu ülkeye bağlı herkes türktür, tıpkı benim gibi, tıpkı hrant dink gibi...
3)üçüncü grup ise, 'hepimiz ermeniyiz' lafını benimseyenlerin oluşturduğu gruptur. kimse kusura bakmasın ama anayasasında vatanımın bir bölümünü talep eden bir ülkenin vatandaşlarını kendim gibi göremem ve bir olay yüzünden de onların adını alarak hareket edemem. kaldı ki; yukarıda da bahsettiğim gibi hrant dink türk olarak öldü ve ben bir türk'ün cenazesinde neden 'hepimiz ermeniyiz' diye slogan atıldığını hala anlamış değilim. sloganı atanlar -zannımca- ya ulu önder'in ne mutlu türk'üm diyene sözünü benimseyememiş, türk olmaktan utanan kişilerdir, ya da dediklerinin farkında değillerdir. dilerim ikinci dediğimdir. çünkü tarihin bize öğrettiği üzere, türk devletini yıkmanın yegane yolu, türkler arasına nifak tohumları sokmak ve özünü unutturup kimliğinden uzak tutarak ve hatta utanacak duruma getirerek farklı kültürlerin egemenliği altına sokmaktır. oyuna gelmemek dileğiyle...
dikkat çekici bir şekilde eksi oy gelmesi üzerine yapılan edit: Bu yazı, kanaatimce üç grup tarafından eksi oylanmıştır:
1)birinci grup seri eksi oy veren ibnelerdir ki bunları kaale almıyorum.
2)ikinci grup hrant dink'e türk dediğim için rahatsız olan gruptur. şöyle anlatayım; bana göre, bu ülkenin nüfus cüzdanını taşıyan ve vatanına milletine hasbehas türk kadar bağlı olan herkes en az safkan türk kadar türktür. bunu şunun için söylüyorum; ben rum kökenliyim ama içimde bu ülkeye karşı her zaman sonsuz bir sevgi beslemişimdir bugüne kadar ve bundan sonra da böyle olacak. bu nedenle benim gibi kökeni farklı olsa da bu ülkenin kayıtlarında varolan ve yine bu ülkeye bağlı herkes türktür, tıpkı benim gibi, tıpkı hrant dink gibi...
3)üçüncü grup ise, 'hepimiz ermeniyiz' lafını benimseyenlerin oluşturduğu gruptur. kimse kusura bakmasın ama anayasasında vatanımın bir bölümünü talep eden bir ülkenin vatandaşlarını kendim gibi göremem ve bir olay yüzünden de onların adını alarak hareket edemem. kaldı ki; yukarıda da bahsettiğim gibi hrant dink türk olarak öldü ve ben bir türk'ün cenazesinde neden 'hepimiz ermeniyiz' diye slogan atıldığını hala anlamış değilim. sloganı atanlar -zannımca- ya ulu önder'in ne mutlu türk'üm diyene sözünü benimseyememiş, türk olmaktan utanan kişilerdir, ya da dediklerinin farkında değillerdir. dilerim ikinci dediğimdir. çünkü tarihin bize öğrettiği üzere, türk devletini yıkmanın yegane yolu, türkler arasına nifak tohumları sokmak ve özünü unutturup kimliğinden uzak tutarak ve hatta utanacak duruma getirerek farklı kültürlerin egemenliği altına sokmaktır. oyuna gelmemek dileğiyle...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar