bugün

ben orospuyum ve bundan gurur duyuyorum

bu kürt milletinin suyunu ver, elektriğini ver, kömürünü ver, erzağını ver, yeşil kartını ver ama beş kuruş ödemesin sonra sen üstüne, gebe, çocuk, okul, sosyal yardım adı altında parasını ver, çocuğunun dersane masraflarını karşıla *, dersaneye gidecek çocukların servis parasını ver, okul kıyafetlerini, defterini, kalemini ver, yetmedi mi ? doktoru, öğretmeni, polisi zorla yolla ayağına, hepsini aşağılasınlar, acil servislerde doktorları pataklasınlar, bıçaklasınlar *, bayan öğretmenlere küfretsin öğrenciler, polise saldırsın ama hiçbirinin arkasında durma, tam tersine doktoru hasta kaybederse performansla, okul müdürünü öğrenci kaybederse cezayla tehdit et vs vs..

yukarıda sayılanların hepsini kendi alın teriyle yapan, üstüne birde devlete tüm bunları yapabilmesi için deve yüküyle vergi ödeyen insanlar, 'ben türküm' demekten korkar hale gelsin. kendini suçlu ilan etsin.

--spoiler--
üniversite okumasına rağmen hala yarım yamalak türkçesiyle söz alan o gencin, konuşmaya başladığı andan itibaren kıs kıs başlayan gülüşmelere maruz kalmasının ne kadar sinir bozucu ve aptalca olduğunu idrak edebiliyorum.
--spoiler--

aferim sana. gel ben sana; 7 sene üniversite okuyup, sonra bir öküzün suratına yeşil kart fırlatarak 'yazacaksın isteğim ilacı, senin maaşını ben veriyorum' dediği doktorun psikoljisini anlatayım, bakalım o küçük beynin idrak edebilecek mi ?

gel ben sana; acile getirdikleri çocuğu sevk etmek için ambulans çağırdığım halde, 2 defa ambulans merkezini, 2 defa kendi gibi kürt olan ambulans şöförünü bizzat aradığım halde (gerizekalı benzin almaya gider üstelik), bana diğer hastalara bakarken, muhtemelen o kürt arkadaşının belki babası, belki amcasının 'götünü başını sallayacağına ambulansı getir' dedikten sonra ki psikolojimi anlatayım.

gel ben sana; sınıfında kendisine bıçak çeken öğrenciyi disipline veren bayan öğretmenin, gözleri dolu dolu öğrencinin bütün notlarının tavana çekilip sonra da daha iyi bir okula gönderildiğini, artık işine tek başına gidemediğini anlatırken ki psikolojisini anlatayım. bakalım kafan basacak mı ?

sen bügün 'ben tüküm ve bundan gurur duyuyorum' demekten utanır hale gelmişken, karşında isteklerini hergün artıran, 'ben kürdüm ve bundan gurur duyuyorum' 'yaşasın apo''yaşasın kürdistan' diyerek göğüsünü kabartan bir milleti hala o küçük beyninle savunabiliyorsan ne mutlu sana.

hadi şimdi git bul faşizm sözlüğünden benim yazdıklarım hangi bölüme denk geliyor. git hemen benim faşist tarafımı ortaya çıkar. bir faşizm aptallığıdır, almış başını gidiyor. millet sizin vergilerinizle yaşıyor, iliğinizi sömürüyor, evlatlarınızı öldürüyor, çalışmıyor, üretmiyor, hiçkimseye ve hiçbirşeye saygı göstermeden bütün değerlerinizle oynuyor, gık diyeni faşist ilan ediyorsunuz. kürt faşistliği yapan aptal türk rolünü üstünüze geçirmiş oynuyorsunuz.

batıda atıp tutan siz ergenleri, yarın doğuda da böyle insan sevgisiyle dolu görmek isteriz. gelin bakalım kaç güne yetirebiliceksiniz o sevgiyi.

'kıs kıs gülüşmelere maruz kalmakmış' bsg